Свободно време

Хороскоп за края на света – Козирог, Водолей, Риби

Астрологичната прогноза за края на света

15.12.2012г. / 09 06ч.
Аз жената
Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

На 13 декември 2012 в 10.40 ч. Луната влезе във фаза Новолуние. На тази дата разстоянието между Луната и Земята беше 363685 км.

При скъсяване на разстоянието между Земята и спътника й обикновено се случват различни природни катаклизми.

Свързани статии

От този ден започва така да се каже „подготовката“ за края на света. Според масовото схващане и куп „научни“ твърдения краят на света трябва да настъпи на 21 декември 2012 г.

Вече няколко пъти се подготвяме за този прословут край. Бабите си правят запаси от сапун и свещи (за край на света може и да се говори, ама за край на тъмнината и мръсотията никой нищо не казва!); домакините – от сол, захар и брашно (може да е край, ама пък защо да е и глад!); мъжете се прощават с любовниците си и спастрят по някое шишенце винце и ракийка за „черния ден“ (че какъв край ще да е то, ако не го отпразнуваме подобаващо!), а банкерите преизчисляват постъпленията и лихвите от тях.

Как ще посрещнат края на света представителите на различните зодиакални знаци?

Козирог

Ооооо, не, не може да има такова нещо като край на света, в никакъв случай! Трябва да се обадя на приятелите и да ги питам те какво знаят по въпроса. Как така край на света? Не съм го предвиждал, не съм го обмислял, а и изобщо не съвпада с плановете ми! Аз съвсем други неща съм предвидил за тая дата!

Водолей

Абсолютно сигурно е, че щом настъпи краят на света, Водолеите, родени на 30. И 31. февруари ще се спасят. Щяла да настъпи суша след края на света? Може, ама Водолеите знаят как да намерят вода даже на Уран, та на Земята ли няма да успеят?

Риби

Намерихте с какво да плашите Рибите – с края на света! Че те ежедневно си организират по един малък край на света в собствените си мисли, а освен това Ной си е техен човек – ще ги приюти на ковчега си с домашните им любимци даже!

Автор: астролог Петя Георгиева

Още хороскопи прочетете тук.

Коментирай
0 rate up comment 0 rate down comment
Атанас ( преди 11 години )
Интересно ми е това, което сте написали за Водолейте, родени на 30 и 31 ФЕВРУАРИ :D
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
0 rate up comment 0 rate down comment
pipsi ( преди 11 години )