Свободно време

Театър "ХаХаХа" ще празнува 108-ми март с жени

Специално представление на импровизационния театър посветено на женския празник 8-ми март

03.03.2013г. / 09 36ч.
Аз жената
Театър "ХаХаХа" ще празнува 108-ми март с жени

Единствената засега у нас трупа за импровизационен театър ще наруши собствените си правила в чест на Женския празник. За да отбележат подобаващо 8-и март – Денят на жената, „ХаХаХа“ организират специално издание на представленията си ХаХаХа ИмПро #108-ми март, в което традициите на сцената да гледате само мъже ще бъдат нарушени и към актьорите ще се присъединят жени!

Според режисьора на специалното представление, зрителите ще могат да намерят отговори на въпросите:

  • Защо играят само мъже?
  • Кои са по-добри в ИмПро – Мъжете или Жените?
  • Кой издържа по-дълго под вода – жената или мъжът?
Свързани статии

Едно е сигурно – не е тайна, кои жени ще придадат нежност и финес на сцената в празничния ден. Това са – Алиса Атанасова, Диляна Георгиева, Гергана Григориева и Деница Даринова. Някой от тях вече имат натрупан опит на сцената с „ХаХаХа“ от Уникалното ИмПро #83, по повод 14 февруари 2012 г., когато „ХаХаХа“ за първи път допусна на сцената жени. Каквото и да се получи, със сигурност ще се случи само на този 8 март, само за хората в салона и само веднъж.

Създадена през 2009 година, със стотици представления на всевъзможни локации, „ХаХаХа“ е първата и единствена професионална трупа за импровизационен театър в България. За разлика от театъра, който всички познаваме, в импро театъра няма сценарий и предварително зададени роли. Не се използват реквизит и костюми. Всяко ИмПро е уникално и различно. И тъкмо затова е толкова вълнуващо. Актьорите в ИмПро изпълняват много и различни роли. Опитват се да не правят смешки, а да разказват истории. Но много често залата кънти от смях. В ИмПро няма „аз“, има „ние“. Всеки играе за другите. Най-важният принцип се нарича „Да, и...“. Съгласяваш се, каквото и да ти сервират на сцената. Дори и жени!

Разполагаме с вътрешна информация, че Импро #108-ми март няма да се повтори догодина. Така че не пропускайте да видите актьорите от „ХаХаХа“ на сцената в компанията на жени!

Мястото не се променя: София, кино „Влайкова“, 20 часа. Датата е ясна, 8 март.

Коментирай