Свободно време

Аштън Къчър и Мила Кунис ще се женят в Шотландия

Двойката обмисля и Стоунхендж за място на сватбената церемония

10.06.2013г. / 17 10ч.
Аз жената
Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Според последните слухове холивудската двойка Мила Кунис и Ащън Къчър планира да се ожени във Великобритания. Двамата актьори си били харесали за своята бъдеща церемония историческия древен паметник-загадка „Стоунхендж“.

От няколко месеца влюбените живеят в Лондон, тъй като Мила снима там филма си „Юпитер Възходящ“.

Според сведенията двамата са толкова зашеметени от културата на Обединеното кралство, че искат да станат семейство точно в тази държава, веднага след като Ащън получи развод от Деми Мур.

Свързани статии

Източник, близък до Кунис и Къчър, е казал пред вестник Daily Star следното: „Мила и Ащън са влюбени в Англия. Те отчаяно искат да се оженят там и то възможно най-скоро. И двамата нямат търпение да създадат семейство и то по класическия старомоден начин.“

Информаторът твърди, че американците първо са се спрели за своето бракосъчетание на мегалитния артефакт „Стоунхендж“, но също така са харесали за целта Royal Pavilion в Брайтън. „Мила харесва идеята да се омъжи в старинно имение или замък някъде в английската провинция." Въпреки това 29-годишната актриса и 35-годишният й любим били категорични, че искат малка церемония в съвсем тесен кръг от близки приятели и роднини.

Източникът добавя: „Въпреки че двамата искат грандиозно място за самата сватба, всъщност те смятат да отделят наистина малък бюджет за събитието.“

Засега Ащън и Мила не са обявили годежа си, но през последните няколко седмици са забелязвани все по-често в компанията на нейните родители Елвира и Марк, които са им на гости във Великобритания. Явно семейството коментира темата „сватба“.

Коментирай