Свободно време

Титаник: Кръв и стомана

Първият драматичен сериал

13.01.2014г. / 17 15ч.
Михаела Лазарова
Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Титаник безспорно е най-прочутият кораб в света. Всеки знае името му и историята за трагичното му плаване. Наричали са го „Непотъващият“, но са грешали. Всъщност, чия е била вината? На капитана и екипажа му, на природните стихии или на онези, които са го построили? Това е бил най-амбициозният проект за времето си.

Дали финансовата изгода се е оказала по-важна от сигурността? Направени ли са умишлени пропуски с цел да се спестят пари? „Титаник: Кръв и стомана“ се съсредоточава върху един аспект от тази епична история, който не е бил разглеждан досега на екрана – разказът за раждането на кораба, за проектирането и строежа на обречения луксозен лайнер.

Свързани статии

Това е и страстна любовна история от онези неспокойни времена, в която се разказва за обич, загуба, триумф и катастрофа.

Не пропускайте първият драматичен сериал по National Geographic за България „Титаник: Кръв и стомана“ от 22 февруари, събота, два поредни епизода от 20:55 часа, премиера за канала.

Снимка: National Geographic

Коментирай
0 rate up comment 1 rate down comment
pipinana ( преди 10 години )
nekontroliruemoto 6tenie , mnogoto iskane navednaj ,,,tam e istinata , niama use6taneto za miarka i za postepennoto , a vednaga , navednaj
отговор Сигнализирай за неуместен коментар