Свободно време

Наръчник за духовното оцеляване в новото хилядолетие, написан от медиум

„До другата страна и обратно“ – Силвия Браун и Линдзи Харисън

07.07.2014г. / 09 52ч.
Аз жената
Снимка: Издателство "Хермес"

Снимка: Издателство "Хермес"

След успеха на „Изследване нивата на мирозданието“, авторката издава нов пътеводител за отвъдния свят, който открехва завесата към другата страна.

За книгата:

Признат медиум и духовен учител, Силвия Браун е накарала милиони хора да повярват в безсмъртието на душата. Вдъхновена от най-често задаваните въпроси в забележителната си кариера, бестселъровата авторка на „Ню Йорк Таймс“ предлага удивителни проникновения за неизмеримото влияние на духовните и паранормалните преживявания върху съвремието, и по-конкретно:

  • Прераждането: как да открием миналите си животи.
  • Как мъртвите общуват с живите и на какво могат да ни научат.
  • Как да се свържем с духовните си водачи.
  • Три лесни стъпки за развитие на собствените ви психични способности.
  • Предсказания за следващите няколко години.

Мъдро и компетентно написана, тази книга е както просветляващо пътешествие до други светове, така и незаменим наръчник за духовното оцеляване в новото хилядолетие.

За авторката:

Силвия Браун е родена в Канзас Сити, Мисури, в семейство на признати медиуми. Появява се на бял свят с риза – остатък от плацентата – увита около главата й, което още от древни времена се счита за знак, че новороденото има свръхестествени способности. На 3-годишна възраст тя оповестява, че след 3 години ще има сестричка. Предсказанието й се сбъдва. Точно според предсказанието само месец преди шестия рожден ден на Силвия се ражда сестра й Шарън. В детството й се струва, че паранормалните й способности са по-скоро бреме, отколкото дар.

Силвия израства в разнородно семейство, възпитавана е в католическата, юдейската, епископалната и лютеранската вяра. По едно време дори мечтае да стане монахиня, но по-късно идеята започва да й се струва смешна и след като завършва колежа със степен по английска литература, тя се задоволява с учителско място в едно католическо училище, където остава в продължение на осемнадесет години.

Силвия започва професионалната си кариера на медиум на 8 май 1973 г. В рамките на 1 година практиката й се разраства. През 1974 г. основава „Нирвана“ – фондация за изследване на свръхестественото. И докато мълвата за способностите й се разпространява от щат на щат и от континент на континент, личният живот на Силвия поддържа смиреността й и доказва без сянка от съмнение, че Бог не й е дал тази дарба, за да я използва за себе си.

Земна и с прекрасно чувство за хумор, Силвия неизменно печели нови почитатели при всяко свое представяне или лекция. Милиони зрители са ставали свидетели на невероятните й способности в телевизионни предавания като „Монтел“, „Лари Кинг Лайф“, „Ентъртаймънт тунайт“ и „Неразкрити загадки“. Статиите й се публикуват в списанията „Космополитън“, „Пийпъл“ и много други медии.

Според Силвия най-голямата й цел е да покаже на света, че душата оцелява. Тя отделя голяма част от времето си за работа с благотворителни организации и полицията. Всяка нейна книга има неизбежната съдба на бестселър в най-престижната в Америка класация на „Ню Йорк Таймс“. Книгите й се отличават със своя непринуден и увлекателен стил на писане, който читателите започнаха да възприемат като нейна запазена марка.

Популярна и обичана и в България заради своите прозрения, поднесени така човешки, Силвия Браун има необикновената мисия да внася утеха и светлина в живота ни.

На книжния пазар от 27 юни 2014 г.
Обем: 304 стр.
Издателство: „Хермес“
ISBN 978-954-26-1352-7
Корична цена: 12,95 лв.

Прочетете още:

Коментирай