Свободно време

Любовен хороскоп за 4 - 10 август 2014

Обърнете внимание на романтиката

04.08.2014г. / 11 10ч.
Михаела Лазарова
Снимка: thinkstock

Снимка: thinkstock

Везни

Един неочакван разговор между вас и партньора ви може да доведе до една вълнуваща възможност. Помислете за посещение на някакво социално събитие заедно с любимия човек в четвъртък или петък.

В неделя пълнолунието ви дава възможност да дадете тласък на романтиката. За някои от необвързаните Везни периодът не е много лек, особено ако скоро са преживели раздяла или любовно разочарование.

Скорпион

Химията в секса е много важна за вас. Някои от необвързаните Скорпиони ще срещнат някой, който ще възбуди душата и тялото им. До четвъртък ще имате възможност да се запознаете с някой, който ще развълнува сърцето ви. Не губете възможността.

Стрелец

Някой, който се различава от вас, но в същото време може да говорите на обширни теми и притежава уникална интелектуална гледна точка ще плени сърцето ви. Ако в момента сте сами това може да се окаже нова възможност за любов. В случай, че имате сериозна връзка, помислете дали в последно време не ставате жертва на манипулация от страна на партньора.

Свързани статии

Козирог

В петък и събота Луната ще бъде в Козирог, което може да доведе до промени в сектора на любовта. За щастие ще успеете да балансирате събитията и усещанията в областта на любовта.

Ако нямате половинка до себе си, но има някой, към когото таите надежди, покажете повече чувства и емоции, но само, след като се уверите, че усещането е взаимно.

Водолей

Комуникацията с вашия партньор ще върви гладко. Споделяте идеи и желания, но въпреки хармонията в петък може да се почувствате така, сякаш половинката ви не е във ваша подкрепа. В такъв случай, избягвайте разговорите на тази тема.

Риби

Може да имате големи надежди, когато става въпрос за една романтична и перфектна любовна връзка. Вероятно си мечтаете за пътуване в чужбина, на екзотични места с вашата половинка.

В четвъртък имате реални шансове да осъществите някои от тези желания или да получите нова материална придобивка.

Снимки: Freeimages

Коментирай