След около три седмици много хора ще празнуват зловещият, но забавен празник Хелоуин. Всеки би искал да изглежда оригинално и да впечатли със своята визия. Споделяме няколко красиви и смразяващи идеи за хелоуин грим, които да бъдат ваше вдъхновение.

Те са дело на талантливата млада испанска художничка Eva Senín Pernas, която започва своето образование следвайки архитектура, но постепенно открива, че има интерес и към фотографията и грим изкуството.

С красиви и ярки цветове, прецизно нанесени върху устните с четка, тя успява да създаде елегантен празничен грим. Ако се вгледате в нейните проекти, ще забележите колко талантлива е тя.

Върху малката площ на устните тя може да изобрази черни кули, страшни птици, както и други картини, напомнящи за празника Хелоуин.

Още по темата

Разбира се нейният талант не свършва само с артистичното изрисуване на устни. В проектите й могат да се видят и красив грим на цялото лице, представящ празника повече от реалистично. Осмелете се да бъдете различни тази година на Хелоуин.

В галерията ни може да разгледате още идеи за грим на устните и да откраднете някоя за себе си.

Снимки: Facebook, Eva Senin Pernas-Esphotomakeup