Свободно време

Какво и как пият зодиакалните знаци

Кои са проблемни пиячи?

23.10.2014г. / 14 30ч.
Михаела Лазарова
Снимка: thinkstock

Снимка: thinkstock

Много хора вярват, че зодиакалният знак, под който сме родени, по някакъв начин оказва влияние върху формирането на личността ни. Според тях, оказва се че зодията има влияние и върху избора ни на алкохолни напитки. Вижте няколко любопитни реда, които разкриват как и какво пият различните зодиакални знаци.

Овен

Овните винаги са шумни и забавни, когато пият, до момента, в който някой не ги предизвика. Тогава пиянството им става проблемно, а на другия ден ще се държат така, сякаш нищо не се е случило. Едни от любимите им напитки са ароматните плодови водки, коктейлите и текилата.

Телец

Телците трудно се напиват или винаги знаят как да контролират положението, така че да не се изложат пред останалите от компанията. Подпийналият Телец е забавен и винаги иска да блесне, особено на караоке вечер. Единственият недостатък е, че смесва алкохолните напитки. Сред предпочитаните са бира, ракия, розе, пина колада.

Близнаци

Близнаците са известни със своето положително настроение, бъбривост и често са желана компания. Когато представител на тази зодия е на парти вечер, след няколко от любимите коктейли ще обърне внимание поотделно на всеки от компанията, водейки дълбоки и смислени разговори.

Близнаците нямат лошо пиянство, но знайте че трудно биха се задържали на едно място, особено ако музиката не им допада. Предпочитани напитки от Близнаците са бяло, червено вино, бира и класически коктейли. Рядко експериментират с нови питиета и почти винаги си поръчват едно и също.

Рак

Раците са сложен и многостранен знак и обичат да консумират напитки, които съчетават в себе си няколко елемента, като коктейли Мохито или напитки базирани на ром, с шоколадов или ванилов вкус.

От друга страна, Раците ценят хубавото отлежало уиски. Когато пийнат малко повече, представителите на тази зодия минават в двете крайности – или ще има много сълзи, или ще са романтично и любовно настроени.

Лъв

Когато представител на зодия Лъв се докосне до чаша с алкохол ще го видите в съвсем друга светлина. От царствена зодия, Лъвовете се превръщат в игриви и забавни котенца. През цялото време те ще бъдат наясно със силата на своя чар и въпреки замаяността от алкохолните напитки, те винаги знаят къде да сложат чертата.

Лъвовете са закачливи и почти никога агресивни, когато пият. Едни от любимите им напитки са коктейлите и отлежалото шампанско.

Дева

Когато става въпрос за консумация на алкохол, Девите трябва да бъдат разделени в две групи. Първата се състои от ценителите на изискани вина и луксозни марки бира, а втората предпочита ром, мартини, кампари. Девите не са добри пиячи. Не знаят мярка, не подлежат на контрол когато се напият и могат да създадат сериозни проблеми.

Коментирай
1 rate up comment 0 rate down comment
Илчева ( преди 9 години )
1 rate up comment 0 rate down comment
Аз ( преди 9 години )
хехех без ракията всичко останало е вярно :)))
отговор Сигнализирай за неуместен коментар