Свободно време

Годишен хороскоп за 2015 (част първа)

Вижте какво ви очаква в работата, любовта и личния живот

06.01.2015г. / 16 29ч.
Михаела Лазарова
Снимка: thinkstock

Снимка: thinkstock

С настъпването на новата 2015-та година поглеждаме към годишната прогноза на астролозите.

Вижте какво ви очаква в работата, любовта и личния живот и как да се погрижите за здравето си през новата година.

В част първа споделяме прогноза на зодиите Овен, Телец, Близнаци и Рак.

Очаквайте и за останалите зодиакални знаци.

Овен

От вас зависи нещата да станат по-добри, отколкото са в момента. Признайте собствените си недостатъци и се постарайте да се справите с тях. Ще напредвате много по-лесно, ако обмисляте плановете си предварително и то колкото е възможно по-детайлно. Подбирайте приятелите си без да ги идеализирате. Критичната преценка ще ви спести куп разочарования.

Любовта

Ако все още нямате сериозна връзка, то през тази година ще поставите началото. Едва ли ще ви остане време да скучаете, а дали връзката ще продължи или ще се разпадне, зависи от личното ви отношение. Работата е важно нещо, но и личният живот не е за пренебрегване.

Сменяйте обстановката, тръгвайте на път при всеки удобен случай. Дори не си представяте какви емоции ви предстоят. Що се отнася до семейните, то имайте пред вид, че няма как да се случи едновременно и да флиртувате, и да ревнувате.

Преценете дали искате да запазите брака си или е по-добре да не „претопляте супата“ и се ориентирайте към принципни действия.

Работата

Действайте последователно. Не търсете признание, титли и известност, ориентирайте усилията си изцяло към повишаване качеството на собствената ви работа.

Най-големият ви проблем е, че непрекъснато бързате и по този начин съществува огромната опасност да пропуснете нещо важно, след което да съжалявате дълго и необратимо. И не забравяйте: постиженията ви ще бъдат забелязани, но и грешките – също.

Парите

Едва ли ще имате някакви финансови проблеми, ако спазвате едно елементарно правило: харчете умерено, без да се подлагате на лишения. Всички крайности, свързани с финансите ще се окажат вредни. Не бъдете разточителни, но не бъдете и стиснати.

Създайте си и запаси, защото нали знаете: пари при пари отиват.

Здравето

Желателно е да заложите на профилактиката през тази година. И не жалете пари, когато става дума за здраве. Освен това, както знаете, здравето иска не само лекарства, иска и почивка, и развлечения, и промяна на обстановката.

Изброеното дотук оказва положително въздействие за укрепване на имунитета. Време е да се преборите с вредните навици, но ще ви е по-лесно да го направите, ако не обсъждате въпроса с близките си.

Просто ги изненадайте с постигнатия резултат.

Телец

В сравнение с предишната година, тази ще е по-спокойна. Даже да се случат някакви неприятности, ще ги преодолеете, ако не им се впрягате прекалено много. Вие обичате да живеете в динамична среда и ще я имате.

С други думи, едва ли ще ви остане време да скучаете, така че – давайте смело напред. Много е важно да мислите за себе си и да се грижите за себе си. Например, първоначално за външния си вид, защото е по-лесно, а след това и за интелектуалното си ниво. Всичко ново, което научите, ще ви е от полза.

Любовта

Голяма е вероятността да срещнете обекта на любовта си, ако все още не сте обвързани, при това доста далеч от дома. Ще се случи на някакво пътуване, пътешествие, командировка. И ще изглежда необяснимо.

Може да е свързано и с бизнеса ви, при което връзката не само няма да навреди, а ще подейства стимулиращо. Не е желателно да се хвърляте в случайни любовни авантюри. Ще завършат „с гръм и трясък“, а може би и с леко изпепеляване на нежните ви чувства.

Семейните, независимо от здравината на връзката, ще имат възможност да преодолеят допуснатите грешки, да стабилизират отношенията и да обсъдят както целите, така и пътищата за осъществяването им.

Работата

Ще създадете нови контакти, които е много вероятно да са свързани с реализацията на нов проект. В началото може да ви изглежда леко странен, но скоро ще установите, че е достатъчно перспективен и достатъчно печеливш, за да се включите в екипа по реализацията му.

Действайте с вдъхновение и фантазия. Работата ви ще бъде забелязана и ще получи висока оценка.

Парите

Приходите ви ще са стабилни и е много вероятно да се наложи да направите някакви инвестиции. Действайте смело, но обмислено. Ще са печеливши, но е важно доколко печалбата ще отговаря на очакванията ви и кога ще възстановите разходите си.

Най-важното за вас през тази година е да се въздържате от участие в съмнителни сделки и да спазвате законите.

Здравето

Ако от доста време отлагате грижата за някакъв здравословен проблем, то през тази година ще се наложи да насочите усилията си към преодоляването му. Обърнете внимание на ставите си, има вероятност да ви създадат грижи.

Бъдете предпазливи, даже ако спортувате активно. Въздържайте се от вдигане на тежки предмети, може необратимо да увредите гръбнака си.

Коментирай