Свободно време

Сънищата на зодиакалните знаци

Има ли връзка между това какво сънуваме и зодиакалния знак, под който сме родени

27.01.2015г. / 11 12ч.
Михаела Лазарова
Снимка: thinkstock

Снимка: thinkstock


Везни

Сънищата, през които преминават Везните, могат да бъдат тълкувани като желание за бягство, справяне с проблем, вземане на важно решение, приятни преживявания, които представителите на тази зодия искат отново да им се случат.

Понякога сънуват и хора, които по някакъв начин са пренебрегвали в техния живот, както и ситуации, в които се опитват да избягат от отговорност.

Скорпион

Скорпионът е воден знак, а това му дава предимството и много да сънува. Често това, което се появява в сънищата му показва неговите реални желания, като страстна любов или желания, за които рядко говори с близките си.

Понякога се случва да сънува места, за които има вътрешното усещане, че някой ден ще посети. Често открива, че сънищата отговарят на интуитивните решения.

Стрелец

Стрелците имат способността да виждат в съня си някои събития, които ще се случат на тях или близките им. Сънищата им често са свързани с разрешаването на някакви проблеми, силна любов, а ако сънуват загуба или нещо наистина драматично, плачат насън.

Козирог

Сънищата на Козирозите символизират някакви дилеми от реалността, особено тези, които са свързани с емоциите. Разнообразни картини от странни събития, цветни пътувания, смях, сълзи, преживявания. Голяма част от сънуваното в последствие се оказва реалност.

Свързани статии

Водолей

В сънищата на представителите на зодия Водолей доминира желанието за разнообразието, играта и радостите на живота. Понякога сънуват влиятелни личности, любов и разрешават проблеми, които нерядко се случват в живота им.

Риби

Знакът на Рибите се управлява от Нептун – символ на мечтите и духовните аспирации. Ето защо сънищата на родените под този зодиакален знак са цветни. В сънищата си често намират практически решения за ситуации, които не знаят как да решат в реалния живот. Случва се да сънуват, че правят и любов.

Снимки: Thinkstock

Коментирай