Свободно време

Годишен хороскоп за годината на Козата – трета част

Какво ви очаква?

20.02.2015г. / 11 13ч.
Михаела Лазарова
Снимкa: thinkstock

Снимкa: thinkstock

Куче

Родените в годините 1922, 1934, 1946, 1958, 1970, 1982, 1994, 2006 са под знака на Кучето.

Родените под знака на Кучето са изключително разбрани, лоялни и дружелюбни хора. Кучето толкова много иска да помогне, че понякога го прави вредейки на себе си. В годината на Козата често ще се случва така, че на Кучето ще възлагат големи надежди и това ще го поставя в доста неблагоприятно положение.

Добротата на Кучето е изключително привлекателна и ще действа магнетично на хората от обкръжението му. Едва ли ще има повод да се оплаче от липса на внимание, но пък и често ще се оказва в ролята на „изповедник“.

Капризната и обидчива Коза често ще подтиква приятелите на Кучето да търсят съвет от него или да разчитат на помощ от всякакъв характер. Би било добре, ако Кучето все пак помисли и за себе си, преди да се отдаде докрай на другите.

Любовните отношения на Кучето ще са плод по-скоро на добротата му, отколкото на силни страсти. При това за отсрещната страна едва ли ще са трайно желание за връзка. По-скоро извор на моментна утеха, последвана от бърза раздяла.

А разочарованието и излъганите надежди ще си останат за сметка на Кучето. Като се знае колко непостоянна е Козата в чувствата си, най-добрият вариант за Кучето ще е да прояви сдържаност до момента, в който установи, че може безусловно да вярва на човека до себе си.

И в професионален план събитията невинаги ще са положителни. Кучето трябва да е предпазливо, защото често ще се опитват да му прехвърлят чужди задължения. И може да се окаже в неприятната ситуация да отговаря съответно за чужди грешки.

Успешната тактика ще е Кучето да заложи на себе си и да развива целенасочено творческия си потенциал.

Финансовите постъпления ще са крайно неритмични и и на моменти недостатъчни. Кучето трябва да помисли дали има начин да си осигури още един източник на приходи, да оползотвори свободното си време или пък да съчетае хобито с работата.

Едновременно с това трябва да се дистанцира от опитите да го въвлекат в спекулативна сделка или бизнес в „сивия сектор“. Не бива да участва в хазартни игри и да разчита на случайни приходи.

Имунната система на Кучето в годината на Козата ще е леко нестабилна и вирусните инфекции може често да го измъчват. За късмет ще ги преодолява бързо, но не бива да прибягва до самолечение. През летния период не са изключени проблеми с ендокринната система, за които трябва на всяка цена да се консултира със специалист.

Глиган

Родените в годините 1923, 1935, 1947, 1959, 1971, 1983, 1995, 2007 са под знака на Глигана.

Като се знае колко невъзмутима и трудолюбива е Свинята, то тя може основателно да се надява на успехи и известност в годината на Козата. Свинята няма да си губи времето с незначителни дейности.

Тя е целенасочена и умее да разпределя правилно ресурсите си. В крайна сметка, нейните постижения определено ще предизвикат нечия завист, но пък и ще покажат на Свинята кои са истинските й приятели. Тя трябва да е безкомпромисна към хората, чиято единствена цел е да я използват във всякакъв аспект.

Свинята не е от най-влюбчивите, а и спокойно приема романтичните си неуспехи. В годината на Козата едва ли ще се втурне към преследване на нови авантюри и силни страсти. По всяка вероятност ще е точно обратното – нея ще я ухажват, а тя най-често ще демонстрира безразличие.

Отношенията ще се простират по-скоро до ниво флирт и секс, отколкото до нещо сериозно и дългосрочно. Семейните трябва да са по-предпазливи в тази насока, защото Свинята е много искрена и в непринуден разговор съвсем от непредпазливост може да сподели с партньора любовните си приключения.

Отсрещната реакция едва ли ще й хареса, като се има пред вид, че Козата не е от тези, които одобряват изневярата.

Свинята е трудолюбива, но не и инициативна. В годината на Козата ще има достатъчно работа, независимо от това, че заниманията й невинаги ще са интересни. Най-добрият вариант за напредък при Свинята е да работи в колектив и то такъв, в който да има достатъчно инициативни и креативно мислещи колеги.

Свързани статии

Тя е добър изпълнител, но често твърде лош ръководител, защото е твърде практична и не обича да фантазира. Позициите й ще са стабилни и през втората половина на годината е възможно да се премести на по-добра длъжност или да получи по-висока заплата.

При толкова пестелив и разумен подход към парите Свинята едва ли ще се оплаче от недоимък в годината на Козата. Приходите от бизнеса или професионалните задължения ще е регулярен и достатъчен, а разходите ще са предварително обмислени и рядко непредвидени.

Дори да се наложат някакви допълнителни разходи, свързани с празник или здравословен проблем, то Свинята, която обожава да си създава запаси, едва ли ще изпадне в затруднение.

Свинята предпочита да спазва правилата на природосъобразния начин на живот. Това и осигурява стабилна имунна система и умение да преодолява стреса. Грижите за здравето, доколкото ги има, ще са свързани с травми или хронични оплаквания, за които има назначено лечение.

За тях е редно да провежда периодични изследвания, защото лечението ще търпи промяна, която трябва да се осъществява в точния момент.

Снимки: Thinkstock

Вашият хороскоп е изготвен от Петя Георгиева.

Коментирай