Свободно време

Любовен хороскоп за 23 – 29 март 2015

Ще имате възможността да материализирате мечтите си в сектора на любовта

23.03.2015г. / 14 10ч.
Михаела Лазарова
Снимки: thinkstock

Снимки: thinkstock

Везни

За някои представители на зодия Везни е възможно да процъфти офис романтика. Чувствате се така, сякаш сте открили вашата сродна душа. На този етап запазете емоциите и мислите само за вас и не ги споделяйте с ваши приятели и близки.

Скорпион

Любовта е във въздуха! Благодарение на Венера, която ще прегърне Нептун – планетата на безусловната любов, ще има много романтика и страст в любовния живот на Скорпионите. Насладете се на всеки момент с партньора, използвайте всяка ситуация, за да демонстрирате вашата любов.

Стрелец

Хармония ще има и в любовния живот на Стрелците. През тези дни тяхното внимание ще бъде фокусирано върху някакви положителни промени в дома. Не забравяйте да поставите малки елементи на декорация в дома, които да ви донесат повече хармония и любов.

Козирог

Романтичните разговори ще имат запазено място за онези козирози, които се намират във връзка. Любимият човек се нуждае от вашата подкрепа, затова не забравяйте да бъдете до него. Други представители на тази зодия, които търсят любовта, може да срещнат интересна личност и да открият, че комуникацията с този човек е приятна и вълнуваща. Ще откриете и много общи неща помежду си.

Свързани статии

Водолей

Обвързаните Водолеи ще се радват на щедростта и вниманието на партньора си. Възможно е да получите скъп подарък или да планирате общо съжителство. Седмицата е подходяща за планирането на лятната ви ваканция.

Риби

Мислите ви ще бъдат изпълнени със сантиментални размисли и романтични идеи, които ще искате да споделите с някой специален за вас човек. В действителност, красотата на вашите идеи и непоколебимата вяра в любовта, ще вдъхнови партньора ви. Благословени сте да изпитате една магическа любов.

Снимки: Thinkstock

Коментирай
Здраве и красота