Свободно време

Мода и зодии

Родените под знака на Телец трябва да акцентират върху горната част на тялото си

21.05.2015г. / 10 20ч.
Михаела Лазарова
Снимки: istockphoto.com

Снимки: istockphoto.com

Везни

Представителите на зодия Везни се отличават с чар и особена елегантност. Винаги следят модните тенденции, но не са им подвластни. Във визията си често избират класическите линии, пастелните цветове. Звездите съветват да се доверите и на перлените нюанси, деликатния блясък на брокатите и дантелата.

Скорпион

Скорпион е чувствен знак, управляван от Плутон. Той се характеризира и с много мистика. Родените под този зодиакален знак трябва да избират цветове, които да подчертаят тяхната сексуалност и магнетично излъчване.

Дълбоките червени и черни нюанси, вплетени в красиви материи и бижута, могат да им помогнат да постигнат забележителни резултати не само в любовта, но във всеки един аспект от живота.

Стрелец

Свободолюбивите Стрелци винаги избират облекла, които следват последните модни тенденции, но с които индивидуалността им може да изпъкне, такива, които да им донесат максимален комфорт. Червено, лилаво, розово или тъмносиньо са подходящи цветове за родените под знака на зодията.

Ако искате да добавите повече индивидуалност във визията, не забравяйте, че през летния сезон на 2015 година стилът бохо отново ще бъде властващ.

Козирог

Родените под знака на Козирог са малко по-консервативни по отношение на модата. Предпочитат традиционните модни решения, изчистените линии и цветове и рядко експериментират.

Звездите съветват, освен земните цветове и сивата гама, по-често да се доверяват на ярките багри, включвайки ги във визията си под формата на ефектен аксесоар.

Свързани статии

Водолей

Водолеите са модерно мислещи, обичат модата и не спират да го демонстрират. Често сменят стила си, като винаги избират модели, които да им бъдат удобни, но в които да изглеждат и зашеметяващо.

За да направят визията си още по-забележителна е добре да заложат на обемните гривни и колиета от слонова кост и дърво, на пищните обеци, инкрустирани с цветни камъни и като цяло да носят по-ярки нюанси.

Риби

Чувствителните и вечно замечтани Риби предпочитат морските цветове, цвят на лавандула, зеленото. Нека не забравят тези красиви цветове да бъдат обгърнати и от меки и скъпи материи като кадифе и коприна.

Те ще подчертаят женствената им натура и с тях определено няма да останат незабелязани. Бижутата също трябва да са основен акцент във визията им и да напомнят за красотата на морето.

Снимки: istockphoto.com

Коментирай