Свободно време

Уникални кадри от Виетнам (галерия)

Красива природа, тишина и невероятни плажове

20.07.2015г. / 16 56ч.
Михаела Лазарова
Снимка: bopredpanda, rehahnphotographer.com

Снимка: bopredpanda, rehahnphotographer.com

Всяко кътче на земята е необикновено. Днес ви представяме уникални кадри от Хой Ан. Това е древен град, разположен в централната част на крайбрежието на Виетнам. Известен е със своята красива природа и спокойствие, гтам няма прашни и шумни улици.

Красиви жълти и олющени стени, невероятни плажове, зелени оризови тераси, малки пътища и невероятно интересни хора. Но в близост до Хой Ан се намира още едно красиво местенце – виетнамското село Tra Que.

То е дом на стотици жители, които обработват плодородни земи със зеленчуци, ориз. Тук всеки, който е дошъл да посети това невероятно място е преоткрил по някакъв начин себе си.

Свързани статии

Всеки турист може да разгледа къде всекидневно хората докосват даровете на природата или да се запише в клас по готварство и да се научи да приготвя някои местни специалитети.

Предлагат се и разходки из селото и околностите. Всеки един миг е необикновен, а камерата на туриста може да улови невероятни кадри, които никъде другаде не биха могли да се видят. Още снимки вижте в галерията ни.

Снимки: facebook Réhahn Photography

Коментирай