Свободно време

Резултатите от благотворителния плажен волейбол на Holiday Heroes

Ето кой спечели купата и кой взе среброто и бронза на благотворителния турнир по плажен волейбол от серията „Спортувай с мисия“

21.07.2015г. / 12 19ч.
Аз жената
Методи Андреев и неговият отбор.

Методи Андреев и неговият отбор.

Дванадесет социално-отговорни компании се включиха във втория турнир по плажен волейбол на празничните герои. Тази събота, 18 юли, Holiday Heroes организираха истински спортен празник на игрищата на Спорт Волей в гр. Божурище, които бяха предоставени на каузата абсолютно безвъзмездно от любезния домакин Добромир Лазаров и Община Божурище.

По време на целия турнир, професионални волейболисти помагаха на състезателите. Методи Ананиев, Симеон Александров и Георги Вълов влязоха в ролята на ментори на отборите. Още по време на откриването, всеки от тях изтегли по четири отбора, на които да бъде треньор и да ги води към победа. Георги Манчев също подкрепи каузата, като се включи в съдийския колектив.

За втора поредна година купата вдигна отборът на Nestle. Те достигнаха до победата под вещото менторство на Симеон Александров, който отведе и VM Ware до четвъртото място. Втори останаха Right Rental, водени от Методи Ананиев, а трети останаха Lactima, под ръководството на Георги Вълов. Победителите получиха специални награди.

Благотворителният турнир по плажен волейбол на Holiday Heroes стана възможен и благодарение на чаровните доброволки Нина Стойкова, Елена Лазарова, Калина Станкова и Мануела Енчева, които неуморно помагаха през целия ден. Съдийският колектив, който се погрижи за феърплея и също се включи благотворително беше в състав Йордан Кирчев, Десислава Колева, Тошко Алексиев и волейболистът Георги Манчев.

Всички такси от участие на отборите ще се използват в подкрепа на предстоящата кампания Коледа 2015.

Коментирай