Свободно време

Кой е вашият цвят според деня, в който сте родени

Ако сте родени в петък, носете розово

10.08.2015г. / 16 01ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Датата и зодиакалния знак, под който сме родени, оказват влияние върху нашия живот. Оказва се, че денят от седмицата, в който сме родени, е не по-малко важен, особено когато говорим за любими цветове, които носим или декорираме в дома си. Кои багри могат да ви направят щастливи и успешни и кои е добре да избягвате, вижте в следващите редове.

Ако сте родени в понеделник

Ако сте родени в понеделник цветовете, които ще ви донесат просперитет са сиво и кремаво. Късметът ще дойде във вашия живот, ако носите по-често дрехи в розово. За да имате винаги сила и да отстоявате на трудностите, заобиколете се с черно, бяло и синьо. Избягвайте следните цветове: лилаво, оранжево, жълто и червено.

Ако сте родени във вторник

Вашите цветове за успех са черно и синьо. Късметът ще ви се усмихне, ако носите по-често зелено. За да имате винаги мощна сила, доверете се на червено и розово. Конфликтните ситуации и здравословните проблеми ще избегнете, ако по-рядко носите сиво, кремаво, оранжево и лилаво.

Ако сте родени в сряда

Искате да сте успешни? Тогава поканете в живота си червените багри. Вашите късметлийски цветове са оранжево, жълто и лилаво. За да имате повече сила, доверете се на бяло и зелено. Опасностите и здравословните проблеми ще стоят далеч от вас, ако по-рядко носите черно, синьо, розово, кремаво, сиво.

Ако сте родени в четвъртък

Родените в четвъртък ще бъдат успешни, ако по-често носят или бъдат заобиколени от белия цвят. Техните късметлийски цветове са кремаво и сиво, а розовото винаги ще им носи сила. Добре е да избягват червено, зелено, черно и синьо.

Ако сте родени в петък

Родените в петък трябва да се заобиколят с повече розово, ако искат да бъдат успешни в живота. Късметът ще им се усмихне, ако носят черно и синьо, а силата ще бъде винаги с тях, ако се доверят на зеленото. За да нямат здравословни проблеми и опасностите да бъдат далеч от тях е добре да избягват оранжево, лилаво, червено и жълто.

Свързани статии

Ако сте родени в събота

За родените в събота зеленият цвят е цветът на успеха. Ще имат повече късмет в живота, ако по-често избират и червеното. За да имат винаги сила трябва да се доверят на лилаво, оранжево, синьо и жълто. Добре е да избягват бяло, сиво, кремаво и розово.

Ако сте родени в неделя

Цветове, които ще привлекат успех – лилаво, оранжево и жълто. За да имате повече късмет носете бяло, а за да бъдете винаги силни – сиво и кремаво. Избягвайте цветове като зелено, черно, розово и синьо, тъй като те могат да ви донесат конфликти и здравословни проблеми.

Снимка: istock

Коментирай
1 rate up comment 0 rate down comment
Анонимен ( преди 8 години )
Здраве и красота