Представяме ви един бърз тест. Той е известен като най-точният психологически тест. Негов автор е британският психолог Пип Уилсън.

Първоначално тестът е бил предназначен за деца в училищна възраст, за определяне на техните усещания и емоции през първите им години в училище.

На по-късен етап, този тест се оказва, че е много показателен и за емоциите на възрастните.

Разгледайте снимката и изберете едно от човечетата, което прилича най-много на вас, на този етап от живота ви. След това вижте какво показва неговият номер.

Резултатът ще ви даде реална представа за това какво трябва да промените (или пък не) в живота си. 

Ако вашият избор е човечета с номера 1, 3, 6 или 7, вие сте мотивирана личност, която не се страхува да поема рискове и се бори докрай да премине всички прегради и препятствия.  

В случай, че сте избрали човечета с номера  2, 11, 12, или 19 означава, че сте добър човек, който винаги е готов да помогне на своите приятели. Ако изборът ви се е спрял на човече с номер 4, вие се стремите към постигане на стабилност и добър стандарт на живот, без да се сблъсквате с много трудности. 

Човече с номер 5 е изборът на тези от вас, които в този етап от живота си, се чувстват изчерпани, слаби и им липсва мотивация. Ако сте избрали човече с номер 9, то вие сте весел човек, който много обича да се забавлява

Ако изборът ви е номер 13 или номер 21, вие имате много вътрешни конфликти за разрешаване. Често избягвате комуникацията с околните, а не бива.

Ако сте избрали човече с номер 8, вие сте личност, която често потъва във вътрешния си свят, изгубени сте в собствените си мисли. 

Още по темата

Ако сте избрали човечета с номера 10 или 15, за вас може да се каже, че сте добре адаптирани към живота си или поне на този етап.

Човече с номер 14 подсказва, че се намирате в емоционална пропаст.

Опитайте се да преодолеете вътрешната си криза. Човече с номер 20, обикновено е избор на тези, които имат високо самочувствие за себе си. Те са родени лидери и искат цялото внимание да бъде привлечено към тях. 

И на края, но не последно място, ако сте избрали човечета с номера 16 или 17, вие сякаш сте малко уморени от това да подкрепяте постоянно някой край себе си, но същевременно сте личност, която може да се радва на вниманието на околните. 

Източник: imagenesfantasiaycolores.blogspot.com