Свободно време

Каква жена сте според цвета на очите?

Зеленооките дами са най-завистливи

22.08.2015г. / 10 45ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Казват, че очите са прозореца към душата на човека. И това е самата истина. Очите никога не лъжат. Те показват нашите любов, тъга, радост, отегчение. Оказва се, че цветът на очите може да разкрие малка част и от нашата личност. Каква е вашата, вижте в следващите редове. 

Зелени очи

Зеленооките дами са магнетични, свободолюбиви и черпят енергия от природата. Тайнствени са, а погледне ли ги човек в очите, сякаш се изгубва. Интелигентни са и любопитни, добре работят в екип и са много инициативни. Имат невероятен хъс за успех и жажда за живот. Една от отрицателните им черти е, че често проявяват своята завист към другите. В любовта търсят сигурност и по-специално финансова.  

Черни очи

Черните очи се срещат рядко. Ето защо дамите, които ги притежават, може да се каже, че са специални. Те са мистериозни и имат много силна интуиция. Отговорни са, надеждни и могат да пазят тайни. Трудно се доверяват на хората и още по-трудно е да се спечели сърцето им.

Но влюбят ли се, са изключително лоялни към половинката си. В работата си са много отдадени. Големи оптимистки са, страстни в секса, но често имат нужда от вдъхновение, за да се чувстват добре. 

Очи с цвят на лешник

Красивата комбинация от кафяво и зелено, прави притежателките на лешниковите очи забележителни. Елегантност е първата дума, която се свърза с тях. Тези дами са спонтанни, обичат забавленията  и винаги са готови за забавления. Гъвкави и адаптивни са, ето защо са и толкова смели в решенията, които взимат. В любовта са истински палавници, чувствени и не обичат еднообразието. 

Сини очи

Синият цвят на очите може би е един от най-желаните. Ако вашите очи напомнят за небето и океана, то вие сте мила, интелигентна и много енергична жена. Обичате да пътувате и винаги се стремите да направите хората край себе си щастливи.

Лесно създавате контактни, не умеете да прикривате това, което не ви харесва, а в работата си сте динамични и последователни. В любовен план се нуждаете от половинка, с която да може да разговаряте на интересни теми, която да ви подкрепя и разбира и да е готова на всичко, за да ви направи щастливи. 

Кафяви очи

Най-често срещаният цвят на очите на света е кафявият. Дамите с кафяви очи са привлекателни и уверени. Те винаги гледат позитивно на живота, което им помага да бъдат и креативни. Винаги показват своята независимост и учтивост.

Свързани статии

Грижовни са, обичат природата и намират щастието във всичко, което ги заобикаля. Въпреки своята увереност, понякога им е трудно да изразят себе си. В любовта си са лоялни към половинката, но не прощават изневяра. 

Сиви очи

„50 нюанса сиво“... Ако вашите очи съставляват в себе си красивите сиви нюанси, то вие сте родени лидери. Имате силен характер, искате да доминирате във всеки аспект от живота, но въпреки това, някъде в себе си имате много нежност и чувственост. Мъдри сте, но понякога ставате твърде агресивни.

Притежавате аналитичен ум, лесно генерирате нови идеи и винаги сте желан събеседник. С лекота разплитате сложните ситуации. 

Снимка: istock

Коментирай