Свободно време

Хороскоп за месец септември 2015

Нова любов за Овните

01.09.2015г. / 13 48ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Лъв

Едва ли ще имате по-добри възможности да контролирате процесите и да се възползвате от тях, отколкото през този месец. Сега сте в състояние да извлечете полза от всичко, от всички и във всеки един момент. Не отлагайте нито един от ангажиментите си. Не закъснявайте за срещи, подредете оптимално приоритетите. Може да ви дойде малко „в повечко“, да бъде за сметка на почивката ви, но пък в края на месеца ще установите, че си е заслужавало.

Трябва, естествено, да си осигурите и почивка, да намалявате темпото от време на време, за да издържите на напрежението, но не трябва да позволявате на мързела да ви завладее и да губите ценно време в безперспективни занимания. Едва ли ще имате някакви финансови проблеми. Контактите ви също ще са много интересни. Предстои ви да общувате с положителни хора, готови да ви помогнат.

Дева

Този месец е изключително важен за вас. Не само Слънцето, но и Юпитер е във вашия знак, което означава само едно нещо – успех, успех и пак успех. Много лесно ще ви се случват нещата. Ще успеете да реализирате не само съзнателните си желания, но дори и онези, които сте си поискали подсъзнателно. Действайте смело, решавайте радикално. Ако искате да промените живота си, то точно сега е най-подходящият момент да го направите.

Ще се справите с огромно количество работа, ще разширите бизнеса си или ще получите по-перспективна длъжност. Не са изключени и проблеми, разбира се. Част от тях ще са свързани с финансите ви. Причината ще е в това, че ще се опитате да помогнете на близък. Друга част ще са свързани с личните отношения, където основна причина ще е прекалената ви заетост. Ще оправите нещата с търпение и готовност за диалог. Никой не е безгрешен, така че приемете критиките.

                                                      Снимка: istock

Везни

Голямо разминаване между желанията и възможностите, между физическия и психическия ви потенциал. И така, през този месец е много важно да сте умерени именно, защото слънцето навлиза във вашия знак. В много направления усилията ви ще бъдат възнаградени с успех, но и в доста други ще претърпите, ако не провал, то поне поредното разочарование. И това е, защото приемате фактите от действителността прекалено оптимистично, прекалено идеалистично и прекалено наивно.

Конкуренцията е жестока и никой няма да ви отстъпи позицията си просто, защото сте изключително чаровни. А и да го направи ще е за кратко, след което пак ще се наложи да се „хвърлите“ в битката. Бъдете предпазливи и се съветвайте с хората, на които имате доверие тогава, когато трябва да пристъпите към важно решение. Сега ще е трудно да уредите личните си отношения.

Скорпион 

Стремителното ви движение напред продължава. Енергийното ви ниво е достатъчно стабилно, а и въображението няма да ви изневери. Сякаш някой ще отстранява всичките ви затруднения като с магическа пръчица! В професионален план определено ще се радвате на напредък. Не е задължително да ви преместят на нова длъжност, но работата ви ще бъде забелязана и високо оценена, при това със съответните „финикийски знаци“.

Не че няма да се натъквате на разни дребни спънки. Такива ще има, но ако реагирате бързо, гъвкаво и разумно бъдете сигурни, че ще се справите. Финансовото ви положение е сравнително стабилно. Повечето приходи ще са в началото на месеца, а по-сериозните разходи – през втората половина. Харчовете ще са свързани с близките ви, с подаръци, развлечения или тържества, така че не съжалявайте за изхарчените пари.

Коментирай