Свободно време

Хороскоп за месец септември 2015

Нова любов за Овните

01.09.2015г. / 13 48ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Стрелец 

От вас зависи да използвате максимално възможностите, които ви предоставя съдбата. Много е важно да мислите и да действате самостоятелно. Стремежите ви започват да придобиват реални очертания, така че анализирайте фактите и бъдете по-решителни. Най-важното е да съчетаете оптимално краткосрочната си тактика с дългосрочната стратегия. Да решите какво точно искате и да прецените дали разполагате с достатъчно ресурси.

А ако не са достатъчно, то какво точно ви липсва и как да си го набавите. Няма да е трудно, защото ще разполагате с необходимата ви информация. Заниманията, с които се захващате ще изискват от вас по-висока степен на отговорност и ще ангажират времето ви почти изцяло. Подобна заетост ще се отрази негативно най-вече на личните ви отношения. За това пък финансовото ви състояние категорично ще се подобри. Използвайте част от постъпленията за развлечение с близките си.

Козирог

Предстоящият период ще е нещо като „затишие пред буря“. Не се стресирайте, бурята не винаги завършва разрушително. Предстоят ви промени както в личен, така и в професионален план. Част от тях ще се случат доста бързо и ще ви заварят неподготвени. Важно е да приемете фактите такива, каквито са, без да драматизирате излишно. Първоначално може и да не си дадете сметка какво точно се случва, но съвсем скоро ще се ориентирате в обстановката.

Реагирайте естествено с присъщата си далновидност и здрава логика. Действителността може леко да се размине с предположенията ви, за това се постарайте вие да се адаптирате. Не очаквайте, съдействие, а още по-малко пък съчувствие в трудни моменти. Колкото сте по-самостоятелни, толкова по-добре за вас. Финансовото ви положение ще е сравнително стабилно. Възможно е да реализирате успешна сделка с недвижимост.

                                                   Снимка: istock

Водолей

Крайно време е да направите нещо за себе си, да помислите за личните си нужди, влечения, духовно и физическо здраве. През този месец ще се справите със съмненията и колебанията, каквито и да са те. В професионален план ще имате възможност за избор из между няколко почти еднакво добри варианта.

Следвайте интуицията си, ще ви помогне да вземете най-доброто за вас решение. Ще се запознаете с нови хора, изключително полезни при реализацията на бъдещите ви планове. В личен план е добре да преосмислите важността и съдържанието на връзките си. Част от „приятелствата“, които поддържате ви натоварват. Има начин да се дистанцирате, действайте решително сега. Печелившата стратегия е да заложите на нещо ново. 

Свързани статии

Риби

Спонтанният ви ентусиазъм за работа все още не ви е напуснал, което е много добре. През този месец ще се наложи да се справите с доста задачи, които при това няма да са от най-лесните. Ще са свързани предимно с бизнеса или професията ви. Не е изключено да ви изпратят на обучение или да известно време да се намирате в друг район, който не е обичайното ви местоживеене. Ще трябва често да пътувате и де имате доста повече делови контакти от обикновено.

Едва ли ще ви остане прекалено много време за почивка, но колкото и да е то, да възползвайте се максимално. Не обсъждайте плановете си, не всички, които се усмихват любезно са ви приятели. Финансовото ви положение е без промяна, допълнителните приходи, до колкото ги има ще са едва в края на месеца и ще са по-малко от очакваните.

Вашият хороскоп е изготвен от Петя Георгиева.



Коментирай