Свободно време

Какво показва любимият цвят на дрехите за вас?

Оранжевият цвят излъчва топлина и щастие

15.10.2015г. / 09 07ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Розов цвят

Розовият цвят е цвят на нежност, доброта и сантименталност, цветът на мечтите и сънищата. Любителите на розовите багри са добронамерени и винаги съблазняват със своя чар. Обичат удобствата и се стремят да си осигурят лек и удобен живот. Нуждаят се от любим, който да бъде до тях постоянно, за да се чувстват защитени.

Жълт цвят

Любителите на жълтия цвят обикновено са спокойни личности, екстроверти с голямо чувство за хумор. Жълтото е цветът на освобождаването от отговорност. Той по-често е избор на хора, които се стремят да променят нещо в живота си, да постигнат нови успехи, да преоткрият себе си.

Снимка: istock

Зелен цвят

Зеленият цвят символизира прераждането, силата, релакса. Ако предпочитате да купувате дрехи в зелено, то вие сте личност, която винаги се стреми да избегне чуждото влияние и търсите нови начини за самоутвърждаване. В повечето случаи лесно може да постигнете вътрешна хармония и избягвате конфликтните ситуации.

Сив цвят

Сивият цвят е предпочитан от хора, които биха искали по-често да бъдат незабелязани. В живота си имат нужда от по-цветен партньор, който да съживи неутралността на сивото, тъй като този цвят е идеален за всички други.

Черен цвят

Черният цвят е приеман за цвета на пълното съвършенство, на лукса и елегантността. Любителите на черните дрехи имат много тайни и сякаш искат да изразят своя вътрешен бунт.

Свързани статии

Черният цвят никога не прави своите притежатели незабележими. Ето защо той е избор на тези, които искат да оставят впечатление в другите за красота и загадъчност.

Кафяв цвят

Любовта към кафявото показва, че обмисляте добре всяка ваша стъпка преди да действате. Полагате големи грижи за здравето си и това да изглеждате добре. Държите много на семейните ценности и традиции. Кафявият цвят често е предпочитан от тези, които са намерили своята идентичност.

По материали от adme.ru, empower-yourself-with-color-psychology.com

Коментирай
2 rate up comment 0 rate down comment
Хмм ( преди 8 години )
Не видях никъде черен цвят :)
отговор Сигнализирай за неуместен коментар