Свободно време

Какъв е характерът ви според размера на ръцете?

Плаха или смела личност сте

30.11.2015г. / 15 20ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Знаете ли, че размерът на ръцете ни може да подскаже много за това какви са нашите слаби и силни страни на характера, както много други части от нашето тяло. Някои черти на нашия характер са в резултат на количеството на определени хормони, които телата ни произвеждат.

Недостигът или излишъкът на един или друг хормон е възможно да повлияят и на нрава ни. Същите фактори естествено влияят и на размера на човешките крайници. Следователно може да се приеме, че има връзка между размера на ръцете и психологическия профил на личността.

Днес споделяме един бърз и забавен тест, който може да се окаже и интересен за вас. Всичко, което трябва да направите е да измерите вашата ръка така, както е показано на картинката.

Ако можете с едната си ръка да докоснете китката, то вие имате голяма ръка. Ако ви е трудно да достигнете китката, ръцете ви са малки. Каква е характеристиката на личността ви?

Малка ръка

Вие сте личност с голямо сърце и това добре знаят и хората край вас. Когато имате проблем насреща, винаги се стремите да го преодолеете, а не да го избегнете. Това е една от най-силните ви черти. От друга страна не обичате да се задържате на едно място и често търсите приключения.

Винаги се фокусирате върху общото възприятие на ситуацията и постигането на крайната цел на вашите начинания. Една от слабите ви страни е, че добротата и наивността ви, често ви подвеждат да правите едни и същи грешки.

Свързани статии

Голяма ръка

Вашите емоции ви правят толкова непредсказуеми, че дори най-близките ви хора често се изненадват от поведението ви. Вие сте чувствителна личност и на моменти сте излишно плахи. Винаги забелязвате най-малките и най-незначителните подробности и се фокусирате върху тях. За вас е от голямо значение непрекъснато да се усъвършенствате, а в работата си сте изключително ценен кадър за вашия мениджър.

Едни от най-хубавите черти, с които привличате хората към себе си са вашите сдържаност, спокойствие, доверие. От друга страна срамежливостта и страхът ви да поемате рискове, понякога пречат да постигнете вашите мечти.

Снимка: candybuzz.net

Коментирай