Свободно време

Фобиите на зодиакалните знаци

Рак: агорафобия – страх от открити пространства

04.03.2016г. / 12 42ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Лъв

Лъвът обича да е центъра на вниманието, заобиколен от ярки светлини, да получава похвали. В повечето случаи родените под този зодиакален знак се реализират успешно в живота. Но силата, която ги води напред се нарича атикифобия – страх от провал.

Дева

Объркаността е истински кошмар за иначе чистите и подредени Деви. Родените под този зодиакален знак обичат да въвеждат ред не само в дома, но и в кариерата, социалния си живот. Ето защо, ако страдат от някаква фобия то тя би била атаксофобия – страх от бъркотии и безредие.

Снимка: istock

Везни

Везните държат много на партньорства и на това да са винаги в компанията на приятели, любим човек. Ето защо те страдат от изолофобия – страхът от самотата и изолацията.

Скорпион

Емоционалните Скорпиони са един от най-тъмните, но чувствителни знаци, податливи на висока тревожност, мании. Представителите на тази зодия страдат най-често от катагелофобия – страх да бъдеш осмиван.

Коментирай
1 rate up comment 0 rate down comment
WELL soley ( преди 8 години )
Овните са такива страх ги е да вземат решения. Що се отнася до Скорпионите те нон- стоп се подиграват с хората и им се присмиват. Обиждат ежечастно и ежеминутно.Козирога е закостеняла консерва дълбокия консерватизъм не им позволя да има промяна при тях.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
Свободно време