Свободно време

Фобиите на зодиакалните знаци

Рак: агорафобия – страх от открити пространства

04.03.2016г. / 12 42ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Стрелец

Зодиакалният знак, който рядко подлежи на контрол, защото държи много на свободата си. Стрелците не обичат да следват правила, а в младежките си години рядко поемат отговорности. Ето защо фобията, която може да бъде свързана с техния знак е хипенгиофобия – страх от отговорност.

Козирог

Родените под знака на Козирог са дисциплинирани и интроспективни. Обичат комфорта и сигурността в дома и офиса и не харесват промените. Фобиите от които най-често страдат са агорафобия – страх от напускане на сигурно място, страх от открити пространства,както и коулрофобия – страх от клоуни.

Свързани статии

Водолей

Родените под знака на Водолей страдат от различни страхове. Най-често те са свързани със страх от провал в работата, но и страх от сключване на брак или казано накратко страдат от ергофобия и гамофобия.

Риби

Рибите са най-големите мечтатели в зодиака. Въпреки че често постигат успехи в живота, те изпитват истински ужас, когато трябва да говорят пред публика или страдат от глософобия.

Коментирай
1 rate up comment 0 rate down comment
WELL soley ( преди 8 години )
Овните са такива страх ги е да вземат решения. Що се отнася до Скорпионите те нон- стоп се подиграват с хората и им се присмиват. Обиждат ежечастно и ежеминутно.Козирога е закостеняла консерва дълбокия консерватизъм не им позволя да има промяна при тях.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар