Свободно време

Хороскоп за 2016-а година

Какво ви очаква според звездната карта

23.01.2016г. / 09 38ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Лъв

Доста изненади ще освежават ежедневието на царствените ви особи през тази година. Два фактора ще се окажат особено важни: да обмисляте детайлно целите си и да сте старателни. Усилията ви ще бъдат възнаградени. Дръжте инициативата в свои ръце, разпределяйте задачите си равномерно и залагайте на доказали ефективността си методи на работа.

Наблюдавайте хората, с които общувате както в личен, така и в професионален план. Аналитичните ви способности са силни, мисълта ясна и много лесно ще разберете кой е на ваша страна и кой умишлено ви създава проблеми или се опитва да се възползва от работата ви за лични цели. Ще се справите с конкуренцията по-лесно, ако действате директно и с позволени методи.

Още в началото на лятото рязко ще напреднете с реализацията на проектите си. Ще се наложи да се откажете от някои започнати и недовършени дейности или да ги поверите за изпълнение на някой друг.

Личните отношения няма да отбележат сериозен напредък. Трябва да сте наясно с желанията си. Ако сте решили да скъсате старата връзка и да започнете нова, то най-добре ще е да действате решително.

Ако прецените, че в съществуващата връзка все още има потенциал, то търсете начин да изчистите недоразуменията. Ако все още нямате сериозна връзка, то вероятността тази година да я създадете не е огромна, но пък епизодични флиртове няма да ви липсват.

Дева

Ако искате да запишете годината в списъка на успешните, то не обръщайте гръб на проблемите. Ще се наложи да се занимавате с няколко сложни неща едновременно, да сте по-активни и да се научите да приемате критиката като нещо градивно, от което имате полза. Ще се случат поредица важни събития, ще се наложи да действате бързо, да обмисляте съдбоносни решения.

Дистанцирайте се от конфликтите на работното място. Такива ще има. Между колегите ви, между колегите и шефа, между случайни личности. Вие просто не се намесвайте. Не се и увличайте от мисълта да смените работата си в резултат на уж примамлива оферта, за уж по-добри условия. Направете го само след като сте проучили всички подробности и сте си осигурили резервни варианти.

Любовните отношения ще са наистина цяла палитра. Почти едновременно ще получите няколко предложения за връзка от няколко различни места. Тази ситуация може леко да ви обърка, ако в момента нямате стабилна връзка. Но ако пък имате, то е напълно възможно да ви връхлети буря от съмнения. Каквото и съдбоносно решение да вземете то ще е най-рано през ноември.

През цялата година ще се налага да помагате на приятелите си, но е желателно да го правите обмислено и с мярка. Да сте полезни на другите не означава да вредите на себе си.

Снимка: Istock

Везни

Предстои ви динамична година, изпълнена с нееднозначни и противоречиви събития.

На първо място ще се наложи да поставите в ред личните и любовните си отношения. И най-вече любовните. Да прецените коя връзка е изчерпана и трябва да бъде необратимо прекратена и коя все още има потенциал и трябва да получи възможност за развитие. Следвайте интуицията си. Част от съмненията, свързани с личния ви живот ще се разсеят по естествен начин, което много ще ви помогне.

Промените в професионален план назряват, но най-ранния момент, в който могат да се случат е през пролетта. Тогава може да смените бизнеса или сферата на действие.

В този период може да започнат и някои промени в личния живот. Не забравяйте, че всеки човек сам определя съдбата си и че „случайностите“ никак не са случайни. В края на юли загадките ще намерят своето решение. Ще работите на два фронта – и на професионалния, и на личния. В този момент е много възможно да се справите с важна задача, свързана с имущество или собственост. Преценявайте всички „за“ и „против“ преди да стигнете до окончателно решение.

Скорпион

Едва ли ще имате някакви сериозни затруднения през тази година. Даже напротив, ще бъде нещо като „остров на спокойствието и тишината“. Емоциите ще са по-скоро положителни или неутрални, но нищо страшно, което да ви отклони от първоначалните намерения.

С проблемите ще се справяте последователно и поединично. Спънките ще отпадат по стечение на обстоятелствата, поради промяна на общата тенденция или с минимална чужда намеса. Ще имате възможност да разширите бизнеса или влиянието си в предпочитаната от вас сфера.

Проявете активност, не се въздържайте от важни решения и от това да прилагате управленски функции. Ще демонстрирате възможностите си при внедряване на нови проекти, а работата ви ще бъде високо оценена.

През октомври може да получите нова материална придобивка, скъп подарък, наследство или самостоятелно да реализирате важна покупка. При всички случаи ще е нещо полезно, желано и което ще ви зарадва.

През втората половина на годината „самотните сърца“ ще попаднат на подходящия партньор, а семейните Скорпиони, които са в конфликтни отношения ще успеят да намерят правилното решение и да продължат общия си път. Ще се случи най-вероятно по време на път или по повод организацията на някакво пътуване в южна посока.

Коментирай
3 rate up comment 2 rate down comment
Анонимен ( преди 8 години )
Моля ви прочетете внимателно тези дивотии и си кажете вярвате ли им?Това е най-голямата заблуда и глупост - хороскопа ,който е за всички скорпиони ,везни ,деви и т.н. по земята.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар