Свободно време

Хороскоп за 2016-а година

Какво ви очаква според звездната карта

23.01.2016г. / 09 38ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock


Стрелец

Девизът ви през тази година ще бъде: „няма невъзможни неща“. С каквото и да се захванете ще го доведете до желания резултат и ще получите очакваната висока оценка. Ще стабилизирате позициите си, ще преодолявате препятствията едно след друго, при това с минимални усилия.

Новите контакти ще са много полезни. Благодарение на тях ще направите няколко важни крачки на напредък след февруари. Още през март ще се включите в нов проект, който ще ви даде възможност да разкриете максимално творческия си потенциал. Няколко месеца след това ще получите необичайно високо финансово възмездие за труда си.

Използвайте част от средствата за себе си, организирайте си някакво пътуване, пътешествие или друго развлечение, което ви харесва. Ще получите и още предложения за съвместна дейност. Не отлагайте, едва ли нещо ще ви затрудни.

Що се отнася до личните и любовни отношения, то най-добре е да намалите темпото и да обмислите реалността. Ако имате сериозна връзка, то не се ли идентифицирате прекалено много с нея? Ако пък все още нямате, то не превръщате ли създаването й във фикс идея? Не стигайте до крайности. Разцветът на любовните ви отношения ще е в края на годината, когато Слънцето навлезе във вашия знак.

Имате нужда от нещо ново, непознато, с което не сте се занимавали до момента, като изучаване на чужд език, занимание с някакъв занаят, изкуство или спорт. Не е късно да започнете и ще напреднете забележимо, ако си поставите за цел да довършите нещата. Не изпускайте възможността да докажете способностите си още веднъж.

Козирог

Това е една много важна за вас година. Година на самоусъвършенстване, напредък и преодоляване на самите себе си. Ще се справите с проблемите лесно, ако действате оперативно. Още през февруари крачка по крачка ще започнете да напредвате в бизнеса или кариерата си, като това не означава непременно да ви преместят на по-висока длъжност.

По-скоро ще разширите влиянието си и сферата на действие, ще ви поверят някаква отговорна задача, с която до момента никой не се е справил. Ще получите и съответното финансово възнаграждение.

През май и след това ще имате възможност да оформите личните отношения. Да анализирате връзките си и да решите обективно какво точно очаквате от тях. Дали идеята ви е да създадете семейство, дали да прекратите съществуващата връзка, в която не виждате перспектива или да укрепите устоите и да продължите напред.

Решението ви ще е важно и трайно, като до август трябва да сте се справили със съмненията. За семейните представители на вашия знак е препоръчително да потърсят компромис, вместо да затварят вратата след себе си.

Финансовите ви проблеми почти изцяло ще се решат през септември, но тогава не е изключено да имате леки грижи със здравето. Помислете дали не ви е нужна кратка почивка за възстановяване.

Снимка: Istock

Водолей

Както винаги всичко около вас ще ври и ще кипи. И през тази година няма да ви е скучно и няма да страдате от дефицит на емоции. Добрата новина е, че положителните емоции ще са повече от отрицателните и че печелившите оферти ще са повече от стандартните.

Стремежът към промяна ще ви обхване още в първите дни на новата година, но е желателно да овладеете този спонтанен ентусиазъм. Поне в първата половина на годината нещата трябва да останат такива, каквито са. Едва през юни ще настъпи един доста динамичен период, когато събитията ще се превъртат толкова бързо, че на моменти ще ви е трудно да реагирате или да прецените фактите от всички страни.

Вероятно ще се наложи да реализирате пътуване в непозната държава с цел разширяване на бизнеса. Това ще се отрази и на начина ви на мислене. През септември трябва да сте по-инициативни и по-отворени за промени. Обмисляйте подробностите и очаквания ефект без да бързате.

Тогава ще се случат и някои новости, свързани с личните и любовните ви отношения. Те са важни за онези от вас, които имат постоянна връзка. Тя ще се изпълни с нов смисъл и много ще ви зарадва. Ако все още нямате постоянен партньор, то вероятността да поставите началото е през последните три месеца на годината. Ще е вълнуващо и обещаващо, а колко ще продължи до голяма степен зависи от вас.

Риби

Събитията през тази година ще се развиват в обичайното си темпо за представителите на вашия знак. Ситуацията е стабилна. Не се очакват сериозни сътресения или катаклизми, благодарение на кроткия ви характер и готовност да действате в екип. Безпредметно е да се противопоставяте на общата тенденция, която на този етап така или иначе ви устройва.

На работното място се ориентирайте към стриктно изпълнение на собствените си задължения без да се натоварвате с ръководни и отговорни функции по възможност. Редувайте рутинните дейности с творчески. Така ще съхраните енергийното си ниво. Всички ще са доволни от работата ви и за пореден път ще докажете, че се справяте по присъщия си начин – спокойно, но с вдъхновение.

Емоциите, свързани с личния живот също ще са в лек застой. Новите контакти едва ли ще ви ентусиазират, а съществуващите в момента предизвикват у вас по-скоро отегчение, отколкото вълнение, така че намалете темпото и се отдайте на себе си.

Отделете време за нещата, които обичате – книги, музика, филми, релаксиращи практики. Всичко, което би стабилизирало душевното ви равновесие и творчески потенциал. Ще е полезно и за семейните Риби, търсещи домашен уют и хармония, и за несемейните, които все още преодоляват стреса от поредната раздяла.

През октомври-ноември бъдете по-отговорни към собственото си здраве. Не са изключени краткотрайни грижи, свързани с отделителната система.

Вашият хороскоп е изготвен от Петя Георгиева.

Коментирай
3 rate up comment 2 rate down comment
Анонимен ( преди 8 години )
Моля ви прочетете внимателно тези дивотии и си кажете вярвате ли им?Това е най-голямата заблуда и глупост - хороскопа ,който е за всички скорпиони ,везни ,деви и т.н. по земята.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар