Свободно време

Хороскоп за месец март 2016

Динамичен период за Телците

01.03.2016г. / 17 40ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

В първия ден на март поглеждаме към звездната карта, за да видим какво ни очаква през следващите дни. Повече може да прочетете в хороскопа, който нашата астроложка Петя Георгиева изготви за вас.

Овен

Действайте организирано и целенасочено. Свободното ви време ще е доста ограничено, ще се наложи да се занимавате с доста неща, но е желателно да го правите последователно, с ясно оформен график. Не е изключено на преден план да излязат някои стари противоречия, които временно сте отложили или не сте имали време да решите.

Това ще създаде напрежение и трудности, но е във възможностите ви да се справите. Реагирайте искрено, но разумно. Въздържайте се от прибързани изказвания и от прибързани решения. Финансовото ви положение е сравнително стабилно. Може да купите някакъв предмет за дълготрайна употреба, но го направете само, ако наистина ви е нужно.

Телец

Периодът ще е динамичен. Първоначалните ви планове ще претърпят промяна, при това нееднократно. Нужно е само ясно да формулирате целите си и ще преодолеете затрудненията. Не отлагайте важните задачи и не протакайте решенията с дългосрочен ефект. Проявете инициатива.

Ако нещо не ви харесва, постарайте се да го промените, дори да не получите очакваната подкрепа от предполагаемата посока. Стига да сте обмислили всички фактори и ефекти, няма от какво да се страхувате. Що се отнася до личните отношения, то там проявете търпение. Финансовото ви положение е нестабилно, намалете разходите и не посягайте на запасите си.

Снимка: istock

Близнаци

Следвайте общите тенденции. Наблюдавайте събитията около себе си, анализирайте детайлите и се съобразявайте с тях. Ориентирайте се към активни действия в каквато и да било насока само, ако разполагате с достатъчно информация и преценявате, че сте в състояние да се справите самостоятелно.

С каквото и да се захванете трябва да сте „в час“. Ще имате възможност да направите някаква промяна, свързана с професионалната ви реализация и да се справите със сложен финансов казус.

Време е да се погрижите и за външния си вид, защото ви предстоят доста контакти и е важно как изглеждате. Не е изключено да получите допълнителни финансови постъпления, с които да разплатите задълженията си. Средствата, които ви останат заделете за запас. Скоро ще ви трябват.

Рак

Недовършените задачи ви тревожат. Не ви е ясно дали ще се справите и как. Както знаете, животът е това, което се случва, докато си правим планове за него, така че постарайте се да освободите съзнанието си от „черни мисли“. Помощта ще дойде точно оттам, откъдето най-малко очаквате, но инициативата трябва да дойде лично от вас.

Събитията ще са динамични, стремителни и непредсказуеми и ще ви извадят от привичния ритъм. Ще има и конфликти, където вие ще трябва да покажете здрав разум и да успокоите страстите.

Финансовото ви положение е сравнително стабилно, така че е желателно да осигурите някакво развлечение за себе си и близките. Забравете за малко привичната си пестеливост, „развържете кесията“, можете да си го позволите, а и го заслужавате.

Коментирай