Свободно време

Интересни факти за жените и алкохола

Какво показва изборът ви за напитка за вас

19.03.2016г. / 10 45ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Природата на човека е сложна. В някои отношения можем да бъдем доста предвидими, но също така имаме и скрити страни на характера. Изборът ни на облекло, цветове, аромати, напитки и храни показва не само нашите предпочитания, но и това как гледаме на света край нас. Какво се крие зад любимите напитки на дамите? Вижте няколко интересни факта за жените и алкохола.

Шампанско

Пенливата напитка е предпочитана от дамите, които обичат флирта. Изборът на шампанско подсказва игривост, забавление, но и може би несериозност. Съвсем не е изненадващо, че точно тази напитка е предпочитана от дамите за техните женски партита. Шампанското ги опиянява не само заради алкохола в него, което означава, че когато една жена пие от него и е в компанията на мъж, то тя му се доверява.

Водка

Водката е силна алкохолна напитка и е предпочитана от жените със силна воля и характер. Те не крият своите желания и не бързат, когато пият. Имат натоварено ежедневие, но това е, защото си поставят големи амбиции, които искат да изпълнят. Релакс и успокоение намират в чаша добре изстудена водка.

Коняк

Тези жени, които се нуждаят от топлина, грижа и обич предпочитат сгряващия вкус на коняка. От друга страна те са балансирани и самоуверени. Когато получават обич, дават двойно повече от нея към партньора си.

Уиски

Дамите, които пият уиски не страдат от комплекси. Винаги са готови за приключения и търсят постоянно тръпката в любовта, работата, забавленията. С тях винаги е забавно, но представителите на силния пол трябва да знаят, че жените, които пият уиски, могат да бъдат и непредсказуеми.

Текила

Текилата е алкохолна напитка за екстравагантните дами. Пиещите текила момичета са модерно мислещи и обичат да експериментират с различни вкусове и коктейли, в които разбира се основна съставка е текилата. Когато се забавляват стават неконтролируеми, а в спалнята са повече от горещи.

Червено вино

Жените пиещи вино са емоционални и темпераментни. Външно могат да изглеждат спокойни, но в тях се крие истински ураган. Но те не пият просто вино. Винаги избират висок клас напитки, имат специално отношение към храната и като цяло се стремят към изискаността. В работата си често постигат успехи.

Ром с кола

Предпазливите дами харесват комбинацията от кола и хубав качествен ром. Те обичат да контролират всичко, което се случва около тях. От друга страна се стремят да се откроят, да бъдат забелязани и да бъдат разпознати най-вече като различни от масата хора. Жените пиещи ром и кола обичат лятото и всяко завършва с невероятна история за тях.

Ликьори

Дамите пиещи ликьори са големи романтички. Страстни любителки са на сладкишите, обичат забавленията по женски и красивите пътувания. Представителите на противоположния пол винаги са привлечени от чувството им за хумор и магнетичното им излъчване. В любовта са интересни и дълбоки също като вкуса на ликьора.

Джин с тоник

Напитката на интелектуалците е джин с тоник. Жените, които си я поръчват могат да говорят много на различни и все интересни теми. Стремят се да бъдат себе си, да живеят живота си тук и сега. Добри слушатели са и винаги желана компания от представителите на силния пол.

Свързани статии

Бира

Жените избиращи да пият бира, по някакъв начин искат да се доближат до мъжката същност. От друга страна могат да бъдат добри приятели, интересни събеседници, защото тази напитка често е избор и на интелигентните жени.

Снимки: istock

Коментирай