Свободно време

Holiday Heroes започнаха опаковане и доставка на пакети за Великден 2016

Сред стотиците доброволци на кампанията беше и Йоанна Драгнева

25.04.2016г. / 07 26ч.
Михаела Лазарова
Йоанна Драгнева

Йоанна Драгнева

Навръх Лазаровден, започна празничното опаковане и доставка на пакети за Великденската кампания на Холидей хироус. В 8:30 часа сутринта над 50 доброволци се заеха с опаковането, за да може след това пакетите да бъдат доставени директно до домовете на нуждаещите се.

Само през първия ден на акцията бяха доставени над 1000 пакета, както в София, така и извън столицата. Сред посланиците на доброто през първия ден се включи певицата Йоанна Драгнева. Тя достави празничен пакет на Жулиета – вдовица, която живее сама и единствените средства, на които разчита, е пенсията й от 145 лв.

Тъй като Жулиета не можа да приеме лично пакета си, Йоанна остави подаръка на нейните съседки и приятелки – 101-годишната баба Надежда и баба Людмила. След като цяла сутрин опакова в склада, доброволецът ни Явор достави пакети до семейства в нужда. Част от семействата, които посети бяха това на Георги Чернев и съпругата му, които са незрящи.

Както и дома на сем. Ницови – прекрасна двойка, която се обича и подкрепя от 21 години. Господин Ницов е болен от множествена склероза, а съпругата му е личен асистент. Доставката на празнични пакети ще продължи до 26 април, като процесът по опаковане може да се гледа на живо в YouTube канала на Холидей Хироус.

Всички новости около великденската акция можете да следите и във Facebook.

Коментирай
Свободно време