Свободно време

Силните жени и техните тайни за щастлива връзка

Те приемат партньора си с цялото си сърце

30.04.2016г. / 11 50ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Има няколко типа жени. Силните или алфа жените са тези, които знаят какво искат от живота. Имат редица положителни черти на характера, които им помагат да изградят и стабилни любовни връзки. Въпреки че външно изглеждат студени като личности, те могат да обичат силно и страстно. Каква е тяхната тайна за успешна връзка, вижте в следващите редове.

Поемат отговорност за чувствата си

Силните жени не обвиняват партньора си за това как се чувстват те, а поемат отговорността за собствените си емоции. Това не означава, че позволяват на партньора им да си играе с тях, напротив.

В ситуации на спор или когато не се чувстват удовлетворени, силните жени са готови да разговарят, а не да бъдат жертвата. За тях е немислимо да предизвикват ситуации, в които да будят съжаление и да замаскират проблемите. Силните жени знаят как да се справят с пречките във връзката си.

Силните жени приемат партньора с цялото си сърце

Силната жена не се опитва да промени своя партньор. Тя го обича и приема точно такъв, какъвто е. Най-напред този тип жена се чувства комфортно със себе си и прехвърля увереността си върху личността на любимия мъж. Със сигурност преминава през много трудни моменти, но в крайна сметка силната жена винаги успява да получи това, което иска от връзката и половинката си без излишен натиск.

Те изразяват чувствата си открито

Само силните жени биха могли да споделят своите най-дълбоки тайни и силни емоции с партньора. Нещо повече, споделяйки своите вълнения, те правят така, че половинката им също да се ангажира с тях.

Силните жени осъзнават, че за да бъде една връзка стабилна, трябва открито да комуникират за своите усещания, да се интересуват от тези на половинката и да създават един комфорт. И не на последно място, знаят че споделянето изгражда доверие помежду им.

Силните жени се чувстват завършени и сами

Най-ярката черта на силните жени е, че не се нуждаят да бъдат приети от някого, за да се чувстват щастливи. Въпреки че са щастливи с половинката си, силните жени знаят, че развитието им като личности, като професионалисти в сферата, в която се развиват, трябва да е постоянно.

Всеки ден за тези специални жени започва специално. Те се събуждат изпълнени със самоуважение, зареждат се с много положителна енергия. Целият този позитивизъм се прехвърля и в отношенията с любимия.

Свързани статии

Силните жени се грижат за своите партньори

Силната жена поставя нуждите на партньора си наравно със своите, без значение колко е натоварено ежедневието ѝ. За нея е удоволствие да вижда щастие в очите на любимия мъж, да усеща неговата признателност за грижите.

Тя се стреми винаги да бъде в унисон със своите емоции и тези на половинката си. Грижи се добре за партньора си и получава също толкова внимание и обич.

Снимки: istock

Коментирай
2 rate up comment 2 rate down comment
oh ( преди 7 години )
momi4e tolkova si dale4e ot istnksata lubov 4e vseki put ot lipsa na neq si pi6e6 tyuk iztukvania! Omruzna mi da komentirash! Iskam da spre6!
отговор Сигнализирай за неуместен коментар