Свободно време

Любовен хороскоп за 2-8 май 2016

Хубава любовна седмица за Телците

02.05.2016г. / 13 29ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Лъв

Обвързаните представители на зодията ще се радват на подкрепата на своята половинка по отношения на кариерата. А може би имате романтична авантюра с вашия шеф и той ви е приготвил приятна изненада свързана с работата. Не е изключено половинката да ви срещне с някоя влиятелна личност, която ще ви помогне да смените работата си или да получите повишение. И все пак не забравяйте да останете насаме повече време с любимия човек.

Дева

Седмицата ще бъде повече от хубава по отношение на любовта за родените под знака на зодия Дева. Ако се намирате във връзка ще имате желание да се отдадете на много романтични моменти с половинката. Ако имате планове свързани с вашето общо бъдеще, интересен проект, който искате да реализирате или някакво обучение, на което бихте искали да се запишете, сега е моментът да действате.

Снимка: istock

Везни

Във въздуха има аромат на еротика. Вие и вашата половинка ще искате да преминете на следващо по-дълбоко ниво и да станете възможно най-близки един с друг. Желанието да експериментирате ще провокира всеки един от вас да разкрие повече за себе си. Позволете си да се видите в една по-различна светлина.

Скорпион

Може да се каже, че тази седмица сте уцелили джакпота по отношение на любовта. Благодарение на новолунието в петък, вие и любимият ви човек ще успеете да изградите по-дълбока връзка. Ще се чувствате щастливи, сигурни един в друг. Тези от вас, които се намират в неангажираща сексуална връзка, може да открият, че са влюбени до уши в своя интимен партньор.

Коментирай