Свободно време

Любовен хороскоп за 2-8 май 2016

Хубава любовна седмица за Телците

02.05.2016г. / 13 29ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Стрелец

Благодарение на партньора ще направите трайна положителна промяна свързана със здравето ви. Може би ще започнете да спортувате заедно или ще следвате здравословен режим на хранене. Най-важното е, че тази промяна ще ви сближи още повече и ще ви помогне да се преоткриете един друг.

Козирог

За самотните в любовта Козирози седмицата ще предложи много промени. В петък новолунието ще попадне във вашия сектор на любовта. Този лунен месец ще ви донесе много късмет благодарение на Юпитер и Плутон, които също ще окажат влияние на вашия знак. В резултат е възможно да срещнете някой, който моментално да ви вдъхнови и да промени живота ви.

Водолей

Ако се намирате в сериозна връзка, през тази седмица може би ще обсъдите общото ви съжителство с любимия човек. В случай, че тази тема по някакъв начин ви напряга, не забравяйте да споделите за вашите страхове, особено ако усещате, че ще загубите личното си пространство. Обмислете добре нещата, така че и двамата да се чувствате комфортно.

Свързани статии

Риби

Въпреки че Меркурий е ретрограден, комуникацията с половинката ще върви повече от гладко. Ще имате и възможността да разрешите нещо от миналото. Бъдете отворени един към друг и разбира се, отдайте се на повече романтика.

 

 

Коментирай