Свободно време

Хороскоп за месец май 2016-а

Хармония за Близнаците

02.05.2016г. / 09 15ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Стрелец

Прекалено сте настойчиви за дейности, които изискват по-широко участие. Идеите ви са прекрасни, перспективни, но непосилни за индивидуална инициатива. Подредете мислите си, систематизирайте плановете, вслушвайте се в мнението на хората, с които работите. Ще направите, каквото сте намислили, ако реагирате повече мисловно и по-малко емоционално.

Козирог

Най-важните събития ще са свързани с професионалните ви изяви. Ще имате сериозни възможности за напредък, но всеки успех ще е за сметка на някакво неудобство. Много е възможно покрай професионалните постижения да преживеете лични неприятности. Неразбиране, заплахи за раздяла, обвинения. Не прекалявайте с изискванията, близките ви имат нужда от вас.

Снимка: iStock

Водолей

Ще е трудно да съчетаете експанзивността с логичната мисъл. Но ще е крайно належащо. Не се ентусиазирайте твърде много от различните интересни оферти, които ще ви отправят. Повечето ще са в сферата на добрите пожелания. Ако не сте достатъчно разумни, може да се окажете жертва на измама и да плащате за чужди грешки. Личните отношения ще са спокойни. Финансовите зависят от инстинкта ви за самосъхранение.

Свързани статии

Риби

Не се отказвайте от намеренията си, но и не прекалявайте с ентусиазма. Отношенията с близките ще са странни. Ще е трудно да прецените на кого да вярвате и на кого не. Кой се опитва да ви използва и кой се опитва да ви помогне. Разпределете времето си между задълженията към близките и професионалните задължения. Разходите ви ще са повече от обикновено, но в следващите месеци ще ги наваксате.

Вашият хороскоп е изготвен от Петя Георгиева.

Коментирай