Свободно време

Хороскоп за месец май 2016-а

Хармония за Близнаците

02.05.2016г. / 09 15ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Лъв

Доста изненади ще преживеете през този месец. При това повечето приятни. Много лесно ще се справите с личните конфликти. За сметка на това в професионален план са възможни сблъсъци, недоразумения, елементи на неразбиране. Ако запазите търпение и здрав разум, то всичко това ще е преодолимо. Финансовото ви състояние е стабилно, можете да си позволите някои глезотии, за които от доста време си мечтаете.

Дева

Много е важно какви решения ще взимате през този месец. Много по-емоционални сте от обикновено. И много по-прибързани. Измислете начин, чрез който да избягвате или поне да контролирате пристъпите на емоции. Обсъждайте решенията с близките си. Каквото и да се случи, последствията ще са за вас.

Снимка: iStock

Везни

Почти непрекъснато ще се случват разни непредвидени събития. Най-много от тях ще са свързани с личните взаимоотношения. Любовните връзки в този месец ще са нестабилни. Семейните ще са несигурни, а тези с приятелите ще са странни. Не идеализирайте отношенията си. Ориентирайте енергията изцяло към професионалните задачи.

Скорпион

Стабилен, относително спокоен период. Едва ли бихте преживели стресови ситуации, освен ако сами не си ги създадете. Ориентирайте усилията си най-вече към професионалните задължения. Не се конфронтирайте с близките, реагирайте разумно. През този месец ще имате възможност да обърнете поглед назад и да анализирате грешките си.

Коментирай