Всичко за зодиите

Защо жените Водолеи са толкова интересни?

Те са родени да бъдат лидери

18.02.2022г. / 11 19ч.
Михаела Лазарова
Амал Клуни. Снимка: Getty

Амал Клуни. Снимка: Getty

Те са енергични, интересни и не допускат да бъдат ограничавани. Жените Водолеи винаги търсят своята независимост. Трудностите не ги отказват, а ги правят още по-силни. На моменти са твърде емоционални, но именно в това е чарът им. Какво още прави тези дами толкова специални, вижте в следващите редове.

Родени лидери

Жените Водолеи са родени с всички необходими качества да бъдат добри лидери. Те са повече от щастливи, когато поемат в ръцете си важни задачи. Креативни са, умеят да мислят стратегически и да планират добре ходовете си.

Винаги дават свобода на своите подчинени, за да могат да генерират добри идеи. Въпреки че са големи вдъхновители, на моменти могат да бъдат твърде властни. Но никой не е идеален, нали?

Ненаситни в секса

Сексът е частично мозъчна афера за жената Водолей. Това, което тя търси в спалнята е Айнщайн, който може да я заслепи с брилянтен ум, но и да я изненада приятно в интимен план. Тя е готова винаги на експерименти, да поема рискове, така че не се изненадвайте, ако някой път се опита да ви съблазни на публично място, на което има голям шанс да бъдат разкрити вашите похотливи желания.

Жената Водолей се нуждае от постоянна тръпка в секса. Затова се постарайте повече, защото с нея ви очакват дълги часове страстен секс.

Интелигентни

Жените Водолеи са едни от най-интелигентните и интересни личности в зодиака. Дори и в най-мързеливите си дни и периоди, успяват да постигнат отлични резултати, полагайки минимални усилия. Стипендии за обучение, бързо издигане в кариерата.

Това е само началото на онова, което в действителност могат да постигнат благодарение на интелигентността си. Обичат да четат и да се информират за всякакви иновации.

Верни приятели и партньори

Едно от нещата, които прави жените Водолеи толкова специални е тяхното отношение към приятелите им и любимите им хора. Вероятно сте забелязали, че те не биха допуснали някой твърде близо, ако не са сигурни, че от другата страна могат да им отвърнат със същата лоялност, която дават.

Свързани статии

Водолеите създават дълготрайни връзки. Те са мъдри в избора си, но лесно могат да се разочароват от вас, ако сте некоректни. В любовта много рядко биха изневерили на любимия си.

Добри комуникатори

Както отбелязахме, дамите родени под знака на Водолея са изключително интелигентни. С тях разговорите могат да бъдат интересни, вълнуващи, забавни и да продължат с часове. Когато имате нужда да бъдете изслушани и посъветвани, не се колебайте да се доверите на жена Водолей. Тя ще ви даде мъдри напътствия.

Снимки: istock

Коментирай
0 rate up comment 0 rate down comment
пълни глупости ( преди 1 година )
Аз познавам една жена водолей, която беше глуповата и скучна и гаджето й я издържаше...
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
2 rate up comment 0 rate down comment
Люсиен ( преди 2 години )
Всичко написано е вярно, но не съм забелязала мъжете да се впечатляват положително от женската интелигентност. Май повече се комплексират.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
13 rate up comment 1 rate down comment
Водолей ( преди 7 години )
Всичко написано е много вярно - в по-голямата си част тези качества съвпадат с характеристиката на жените водолеи.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар