Свободно време

Седмичен хороскоп за 23-29 май 2016

Щастие за Раците

23.05.2016г. / 12 22ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Лъв

Доста емоционален период. Случващото се ще е с различен характер откъм преценка на преживяванията ви. С други думи казано, ще се редуват положителни и отрицателни емоции. А най-странното е, че ще са непредвидими, нелогични и в крайна сметка, страшно поучителни. Финансовото ви положение е стабилно и от вас зависи дали ще остане такова.

Дева

Доста странен период. В състояние сте да се справите с всичко, но трябва да действате самостоятелно и без да споделяте намеренията си. В същото време вероятно ще се наложи да помогнете или да се извините на човек, когото преди време сте пренебрегнали и да потърсите помощ от някого, в когото се съмнявате, че би могъл да ви подведе. Действайте последователно.

Везни

Проявете търпение спрямо хората, а и спрямо събитията. Не обсъждайте, не споделяйте, не се доверявайте. Избягвайте конфликтните ситуации. Много е вероятно някой да използва собствените ви изказвания срещу вас, което с малко повече старание бихте могли да избегнете.

Скорпион

Много е възможно да се натъкнете на затруднения в изпълнение на професионалните си задачи. Или някой ще ви се меси непрекъснато в работата, или няма да ви идват на ум конструктивни идеи и ще „преливате от пусто в празно“. Що се отнася до битовите проблеми, то с тях ще се справите самостоятелно, обаче колкото и да ви е неприятно, ще се наложи да бързате.

Коментирай
Свободно време