Свободно време

Седмичен хороскоп за 23-29 май 2016

Щастие за Раците

23.05.2016г. / 12 22ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Стрелец

Отношенията ви с някого са в критична точка. Много е вероятно точно през тази седмица да ги прекратите. Помислете дали трябва да отстъпите пред поредните увещания и молби за „още един шанс“. Преценете кое е по-важно, спокойствието ви, психическото здраве или усещането, че „помагате“. Що се отнася до физическото ви състояние, променливите температури ще се отразят отрицателно на бъбреците и кожата.

Козирог

Всеизвестно е, че вие сте перфекционисти до мозъка на костите си. Желанието ви да свършите някаква работа по най-добрия начин може да навреди на отношенията. Ще се наложи да откажете на нечия молба за услуга или предложение за обща дейност. И последствията може да се окажат непредвидимо неприятни.

Водолей

Непредвидени приходи ще ви зарадват още в началото на седмицата. И каквито сте си спонтанни, много бързо ще ги „наместите“ между другите разходи. Хубавото е, че ще удовлетворите някои собствени желания, които от доста време не споделяте, но и не забравяте. Хвърляйки се в удоволствията, не забравяйте да се грижите за здравето си.

Свързани статии

Риби

Има случаи, когато труден проблем или задача се решава без ваше участие, нали. Е, изпитвали сте го вече и през тази седмица ще ви се случи още веднъж. Нещо, което много ви безпокои, не ви дава мира, ще се елиминира почти без личното ви участие. В един момент ще се окажете просто „щастливите свидетели, доволни от резултата“. Какво да се прави, понякога животът наистина е театър и вие играете главната роля.

Вашият хороскоп е изготвен от Петя Георгиева.

Коментирай