Свободно време

Какви сте в любовта според това как държите половинката си

Изберете си картинка и вижте резултата

05.06.2016г. / 09 15ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Влюбените двойки обичат да се докосват, милват, да държат ръцете си? Вие как държите вашата половинка? Следващият тест ще ви представи 5 илюстрации. Изберете една от тях, която се доближава най-много до това как държите ръцете си в в такива ситуации с партньора си и вижте какво разкрива за вас като личност в любовта.

Отговор А

Ако вашият избор е първата илюстрация, то за вас може да се каже, че сте страстен партньор. Не само това, във вашите връзки винаги има много емоции и силни изживявания. Грижовни сте и се стремите да не криете пред партньора тази си ваша черта. Страстта винаги върви ръка за ръка и с жертвите.

Ето защо за вас може да се каже, че сте готови на жертви в името на любовта и щастието ви. На моменти проявявате голяма ревност и се държите така, сякаш той или тя ви принадлежат. И не на последно място, рядко се интересувате от това какво мислят хората за вас, половинката ви и връзката ви.

Отговор В

Вие сте големи срамежливци в любовта и определено не може да се каже за вас, че сте тази страна, която предприема първата стъпка. Дори може да се каже, че сте прекалено придирчиви и старомодни в някои отношения.

Въпреки това, когато се намирате във връзка, сте лоялни към партньора и не бихте флиртували с други. В любовта всеки детайл ви прави впечатление, дори малките неща. Доверието ви не може да бъде лесно спечелено.

Отговор C

Този, който се намира във връзка с вас е истински щастливец и трябва да бъде поне наполовина романтичен, защото вие сте непоправим романтик. По всяко време и навсякъде може да покажете своята привързаност, любов и признателност, поднасяйки малки изненади на любимия човек.

Вашият чар винаги омайва представителите на противоположния пол. Не забравяйте да правите комплименти и да изричате мили думи и те винаги идват в точния момент. Лоялни до смърт, доминантни и понякога твърде ревниви.

Отговор D

Внимателни и забавни. Такива сте, когато има любов в живота ви. Умеете по истински и необикновен начин да изразявате своите чувства. Така както можете силно да се влюбите, със същата лекота можете и да мразите.

Прекараното време с вас е приятно и вълнуващо, защото винаги се стремите любимият ви човек да се чувства комфортно, да се забавлява и да не спира да се усмихва.

Свързани статии

Отговор Е

Вие имате голямо сърце и винаги проявявате съчувствие, когато половинката ви се намира в труден момент. Внимателни и нежни сте към любимия човек. От него или нея също очаквате топлина и загриженост.

Готови сте да дадете много, но искате и да получите не по-малко. В една връзка за вас трябва да има разнообразие, чувственост, в противен случай бързо ще загубите интерес. Ако половинката ви изневери, рядко бихте простили.

Снимка: candybuzz.net

Коментирай