Свободно време

Седмичен хороскоп за 27 юни – 3 юли 2016

Хубава седмица за Овните

27.06.2016г. / 18 12ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Лъв

Не са изключени финансови проблеми. Подредете целите, разпределете приоритетите. Бъдете готови да отстъпите пред чужди аргументи, ако са основателни. Не е желателно да създавате или участвате в конфликтни ситуации.

Дева

Част от деловите въпроси, с които се опитвате да се справите ще са свързани със затруднения. Не се отказвайте и не се отчайвайте. Отстранявайте ги в рамките на възможностите си. Не всички зависят от вас. Потърсете помощ от влиятелни приятели, няма да ви откажат.

Везни

Ще ви потърсят за участие в нов проект с колектив, с който не сте работили. Периодът е подходящ за начало на нова дейност в сътрудничество, така че не отказвайте. Не бързайте да подписвате каквито и да било окончателни договорености. Запознайте се подробно с всички условия и най-вече с всички срокове.

Скорпион

Никаква работа няма да ви затрудни през тази седмица, но въодушевени от резултатите сте склонни да прекалявате с натоварванията. Вероятно ще получите допълнителни финансови постъпления, които определено ще ви заредят с добро настроение. Използвайте част от тях за изглаждане недоразуменията с любимия човек. Ще се окаже печеливша тактика.

Коментирай