Свободно време

Седмичен хороскоп за 27 юни – 3 юли 2016

Хубава седмица за Овните

27.06.2016г. / 18 12ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Стрелец

Изведнъж ще се окажете в центъра на събитията. Много хора ще разчитат на вашата далновидност и прагматизъм. Участвайте само в дейности, за които носите отговорност. Съдействайте с лично участие, но не и с препоръки, за да не ви обвинят за чужди грешки.

Козирог

Ще се наложи да се справите с огромно количество нова информация за кратко време. Действайте екипно. Опитайте се да привлечете сътрудници и да разпределите работата. Не се задълбавайте в подробности, следвайте основното направление, за да си изградите правилна тактика.

Водолей

Почти всички ситуации, в които попадате ще са неясни и ще се налага да предполагате, да анализирате, но с почти никаква информация. Следвайте интуицията си и то предимно по отношение на хората, с които общувате. Не обсъждайте финансовото си състояние и не показвайте прекален ентусиазъм спрямо предложенията на събеседниците си.

Свързани статии

Риби

Проверявайте редовно кореспонденцията си. Ще получите интересни предложения, на които трябва да отговорите незабавно. Ако се появи възможност за допълнителна работа не се отказвайте. Ще е за кратко, но ще е полезно както за професионалния ви напредък, така и за материалното ви състояние.

Вашият хороскоп е изготвен от Петя Георгиева.

Коментирай
Свободно време