Свободно време

Седмичен хороскоп за 18-24 юли 2016

Спокоен период за Близнаците

18.07.2016г. / 17 24ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Лъв

Обикновено се твърди, че летният период е пасивен за професионалния напредък, но точно през тази седмица вие ще се радвате на доста възможности за изява. В рамките на различни публични инициативи ще имате възможност да презентирате работата си и да общувате с много хора от бранша. Поне с един от тях ще създадете стабилен контакт с потенциал за лична връзка. От вас зависи дали ще се възползвате.

Дева

Предстои ви един нелек период. В чисто битов план сте в състояние да се справите с всичко, но не се чувствате достатъчно уверени в собствените си сили. Достатъчни са две думи за кураж и подкрепа и самочувствието ви ще се възстанови в обичайните размери. Трябва ви ясен план за действие с точно разпределение на времето. Хаотичните занимания ще ви създадат усещане за тревожност.

Везни

Колкото по-самостоятелно подхождате към задачите си, колкото сте по-активни, толкова по-добре. Заниманията ви ще са еднотипни и познати, но е много възможно някой от колегите да ви предлага нови тактики, да се опита да промени динамичния ви стереотип. Бъдете откровени и отстоявайте позициите си. Ако се чувствате уверени в собствените си методи, не позволявайте да ви се бъркат в организацията. В личния живот стресови ситуации не се очакват.

Скорпион

В рамките на обичайното през тази седмица ще успеете да довършите някои изостанали проекти и да се издължите на когото трябва. В личен план е много вероятно да проведете труден, но полезен разговор с приятел, с когото в момента сте в конфликт. Не отлагайте, ще преодолеете противоречията. Любовните отношения може да се окажат малко проблемни, но ако анализирате фактите от различни гледни точки ще „разчупите ледовете“.

Коментирай