Свободно време

Седмичен хороскоп за 18-24 юли 2016

Спокоен период за Близнаците

18.07.2016г. / 17 24ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Стрелец

Съвсем няма да ви е скучно в предстоящата седмица. Професионалните занимания ще са без промяна, но ще има изненади в личния живот. Много е вероятно да ви гостува приятел, който не сте виждали от доста време или роднина, който живее в друга държава. И в единия, и в другия случай ще се забавлявате добре. Има предпоставки за допълнителни приходи – награда, скъп подарък или друг вид материална придобивка, което ще бъде добър старт за реализация на следващите ви намерения.

Козирог

Със сериозна провокация, свързана с личните отношения ще се наложи да се справите. Съществуват няколко хипотези: начало на нова връзка без да е приключила старата, смесване на професионални с интимни отношения или най-лесния и безболезнения – просто да попаднете на „личността на живота си“. Безболезнено ще е, естествено, ако все още не сте обвързани. При всички останали случаи ви предстоят тежки разговори.

Водолей

С разни дребни неприятности ще започне седмицата. Напълно сте в състояние да се справите, но по-скоро не ви се занимава. Приятел или колега в желанието си да ви помогне може да ви подтикне към различни езотерични занимания. Не си губете времето с експерименти. Следвайте доказаната истина: помогни си сам, че да ти помогне и Господ.

Свързани статии

Риби

Опитайте се да живеете извън собствените си мисли. Прекалено сте вглъбени в себе си, в „сериозните“ си проблеми, които по-скоро си представяте в черни краски, отколкото да ги има, и в собствената си гордост. Ако надскочите ограниченията, които сами си поставяте ще можете да се справите с обективната си работа и да разведрите личните отношения.

Вашият хороскоп е изготвен от Петя Георгиева.

Коментирай