Свободно време

Защо родените през септември са толкова специални?

Добри оратори са

16.09.2023г. / 12 37ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Месецът, в който сме родени винаги дава отражение на личността ни. Днес поглеждаме към характеристиките на тези от вас, родени през септември. Интересни, понякога непредвидими, но и:

Отдадени на работата

Родените през септември са изключително отдадени на работата си. За тях работно време няма, 24 часа, 7 дни в седмицата, влагат максимални усилия, за да получат добри резултати, но и разбира се да се изкачат на следващо стъпало в служебната йерархия.

Добри оратори са

Ако насреща си имате добър оратор, презентатор, то има голяма вероятност този човек да е роден през септември. Думите им винаги въздействат силно на околните, успяват да впечатлят и да постигнат желания резултат.

Понякога са саркастични

Голяма част от родените през септември успяват да постигнат завидни успехи, но често злоупотребяват със своето влияние и власт. Ако ви се налага да работите с тях, нерядко ще усетите саркастичното им отношение. Въпреки това дори в сарказма успяват да вложат хумор.

Перфекционисти

Ако обичате творческия безпорядък, трябва да знаете, че наложили ви се да живеете или работите с човек, роден през септември, ще се сблъскате с неговата мания за перфекционизъм. Нищо не бива да остане недовършено.

Дори и да отправят критики към вас за неподредеността ви, след време ще осъзнаете, че са били прави. Тяхната стриктност може да бъде поучителна за останалите и пример за това как трябва да се случват хубавите и креативни проекти например.

Родени артисти

Хилари Дъв, Уил Смит, Бионсе, са популярни личности, артисти, родени през септември. Талантът е в кръвта на тези хора. Изкуството е тяхната голяма любов. Но дори и да имате близки и познати родени в този месец и професията им да не е свързана с изкуството, те имат по-специално отношение към танците, музиката, театъра, операта.

Свързани статии

Поддържат добра форма

За родените през септември е важно да изглеждат добре, но и да се чувстват по този начин. Отделят голямо внимание на външния вид, на спорта и здравословния начин на живот. Понякога стават твърде крайни в своята мания да бъдат перфектни и в тази сфера.

Притежават детективски ум

Ако сте родени през септември, то рядко някой може да ви подведе. Винаги малко подозрителни, притежаващи добри аналитични и логически умения, които ви помагат в много сложни ситуации.

Снимка: istock

Коментирай
0 rate up comment 0 rate down comment
Abonimen ( преди 1 година )
Abre ybavo go pisvate toyabpefeto cionistbama ne razbrah edno kak edin i sasti covek moje da se randa vav vseki mesec i po vsyaka data ibtiya vav holivud nemat taya vazmojnost da se radat vav vseki mesec ot godinata toyabideot stevtreba naistana da e golem perfektionist aaa
отговор Сигнализирай за неуместен коментар