Свободно време

Седмичен хороскоп за 26 септември – 2 октомври

Романтика за Близнаците

26.09.2016г. / 15 56ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Лъв

Постарайте се да се дистанцирате от хора или фактори, които ви създават отрицателни емоции. Това не се отнася до членовете на семейството или други близки роднини. На тях е желателно да помагате в момент на необходимост. Следвайте собствените си интереси и приемайте неприятностите философски. Нищо във Вселената не е вечно.

Дева

Съчетанието на интуиция и логика през тази седмица е силната ви страна. В състояние сте да се справите дори с много трудни задачи или с такива, за които до момента не са ви стигали силите. За всеки спор ще разполагате с достатъчно аргументи, а и с достатъчно енергия, така че победата винаги ще е на ваша страна.

Везни

Слънцето е във вашия знак и от вас зависи да постигнете така желаното душевно равновесие. Време е да се откажете от вредните навици и ще ви се получи много лесно, стига да имате желание. Противоречията са във вашите мисли, отървете се от тях. Не е желателно да възстановявате прекъсната любовна връзка.

Скорпион

Основен фактор за успеха през тази седмица са отношенията. Постарайте се да сте достатъчно коректни и откровени спрямо хората, с които ще общувате – роднини, приятели, колеги, съседи. Успехът ви е гарантиран, ако използвате оптимално капацитета си и не нарушавате общоприети и общочовешки (макар и неписани) правила.

Коментирай