Свободно време

Седмичен хороскоп за 26 септември – 2 октомври

Романтика за Близнаците

26.09.2016г. / 15 56ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Стрелец

Крайно време е да помислите за себе си. Улисани в работа забравяте да се погрижите за добрия си външен вид. Предстоят ви важни срещи и не е без значение как изглеждате. Нали знаете старата поговорка: „по дрехите посрещат, по ума изпращат“, така че постарайте се да подобрите визията и си създайте оптимален режим на труд и почивка.

Козирог

Имате нужда от положителни емоции и от вас зависи да си ги създадете. Не се въздържайте от това да изразите мнението си откровено, естествено без да засегнете нечии интереси или територии. Организирайте си развлечения, които ви харесват. Ще се тонизирате и ежедневната работа ще ви се получава много по-лесно.

Водолей

Много е важно да намерите баланс между собственото си мнение и чуждите препоръки. Самостоятелната работа може да се окаже недостатъчно ефективна поради липса на информация или опит. Обсъждайте затрудненията си и приемайте разумно препоръките на събеседниците си. Не е нужно да ги следвате сляпо, просто се възползвайте максимално, за да не претърпите материални загуби.

Свързани статии

Риби

Доста идилична ще е обстановката около вас през тази седмица. Спокойните отношения и оптимистичното настроение ще ви следват навсякъде и във всичко. Дори да възникне някакъв конфликт, по-добре на този етап да се дистанцирате и да си спестите отрицателните емоции. Спорните въпроси ще се решат по стечение на обстоятелствата, ще разберете дали грешите, но без да претърпите на критика.

Вашият хороскоп е изготвен от Петя Георгиева.

Коментирай