Свободно време

Защо родените през октомври са толкова специални?

Те са родени дипломати

01.10.2023г. / 08 17ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Всеки месец е красив, но и различен. Не само зодиакалният ни знак, но и месецът, в който сме родени оказва влияние върху нашата личност. В следващите редове ще видите няколко отличителни черти на родените през октомври.

Честни

Родените през октомври се стремят да поддържат честни взаимоотношения и силно вярват в справедливостта. Винаги се придържат към истината и са готови на всичко, за да разобличат тези, които се опитват да навредят на тях или близките им.

Следват хармонията

Рядко ще видите човек роден през октомври да излиза извън контрол. Тези личности вярват в хармонията и се стремят да си я осигурят по всяко време, както и да постигнат вътрешен мир. Следват правилата на живота, а ако попаднат в ситуация на спор, знаят как да излязат от него.

Родени дипломати

Ще познаете хората родени през октомври по това, че са изключителни дипломати в комуникацията с другите. Това е една от най-добрите им страни. В трудни ситуации знаят как да се справят с препятствията. В бизнес общуването винаги успяват да спечелят симпатиите на събеседниците си.

Търсят специална любов

Ако сега започвате взаимоотношения с човек роден през октомври, трябва да знаете, че тези личности не се свързват в сериозни любовни връзки с когото и да е. Биха се впечатлили от партньор, който е бизнес ориентиран, амбициозен, интересен. Имат нужда от любов, която да ги вдъхновява, от половинка, която да им помага да запазят баланса.

Те са харизматични

Нещо, което притежават в изобилие е харизмата. Излъчването им е като магнит, което им помага да печелят лесно вниманието на противоположния пол, но и симпатиите на всички останали. Когато се движат или комуникират те са повече от уверени. Да прекараш време с човек роден през октомври е удоволствие.

Големи романтици

Късметлии са тези, които имат любовна връзка с човек роден през октомври. Те са непоправими романтици. Освен с харизмата си, лесно печелят любовта на противоположния пол със своите мили думи, романтични изненади. Тези личности могат и се стремят да градят красиви и дълготрайни връзки.

Свързани статии

Емоционално интелигентни са

Да бъдеш емоционално интелигентен е доста трудно. Някои успяват след дълги тренинги, други никога, а тези, които са родени през октомври притежават това качество. Владеят емоциите си, ръководят добре действията си, социалните контакти, умеят да представят добре личността си пред останалите.

Снимки: istock

 

Коментирай
0 rate up comment 0 rate down comment
rumiana_augusta@abv. ( преди 5 месеца )
ВЪОБЩЕ НЕ СЪМ СЪГЛАСНА!ИМАМ ДЪЩЕРЯ,КОЯТО НЕ ОТГОВАРЯ НА Н И Т О ЕДИН ПОКАЗАТЕЛ!
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
Здраве и красота
Свободно време