Интимно

10 грешки, които зодия Везни прави в любовта и връзките

Къде греши тази зодия в отношенията с партньорите си

01.06.2021г. / 14 31ч.
Илияна Николова
Снимка: istock

Снимка: istock

Везните са въздушен знак и като такъв в природата им е да флиртуват. Флиртът е част от романтичните преживявания с тази зодия. Те флиртуват не само когато искат да привлекат нечие внимание, а през цялото време във връзките си. Това прави отношенията с тях винаги атрактивни и забавни.

20 отличителни черти на зодия Везни

Ако се срещате с човек от зодия Везни, вероятно знаете, че те са социални личности, които обичат да са край хора, да общуват, да се забавляват. Везните, като всички въздушни знаци, изграждат силни психологически и емоционални връзки с партньорите си. Те са очарователни и модерни хора с нестандартно мислене. Те са знак, белязан от партньорството, което кара връзките им да процъфтяват. Родени са за романтика. Честни и дипломатични, Везните никога не биха наранили нарочно половинката си.

Но като всяка зодия, така и Везните допускат грешки в любовта и връзките. Ето какви са те.

1. Казват „да“, но имат предвид „не“.

Везните често изпращат смесени сигнали на партньорите си. Те са колебливи по природа. Неслучайно знакът им е везна (кантар), който непрекъснато се клатушка ту на една страна, ту на друга. Обикновено се опитват да избегнат разногласията с партньора си или се правят, че такива не съществуват. Затова и отговорите им са уклончиви и некатегорични. Често партньорът на Везните не знае какво е истинското им мнение, защото те самите не са убедени.

Защо Везните са идеалните партньори в любовта?

2. Купуват си любов и привързаност.

Везните се управляват от Венера, планетата на афинитета към материалното. Тя кара Везните да проявяват романтичните си жестове в подаръци и скъпи глезотии, декадентски изкушения. Везните смятат, че обгрижването на любимия човек с възможно най-скъпите неща ще им осигури любов и отдаденост, но невинаги това е достатъчно.

3. Премислят нещата прекалено.

Везните никога не са напълно сигурни в решенията си. Трудно взимат страна, трудно проявяват категоричност. Вечно имат нужда от време да помислят. Това колебание във всичко кара партньорите им да изпитват несигурност в чувствата на Везните. Тази зодия премисля всичко по няколко пъти, защото се страхува от провали и от грешни избори, а това забавя прогреса им.

Защо жената Везни е толкова специална?

Коментирай
1 rate up comment 0 rate down comment
Peugeot ( преди 3 години )
Има едно две вярни неща но останалото са глупости
отговор Сигнализирай за неуместен коментар