Свободно време

Спечелете си таблет от майонеза „Краси“

Сгответе и споделете вашата рецепта

02.11.2016г. / 17 40ч.
Михаела Лазарова
Спечелете си таблет от майонеза „Краси“

За всички изкушени от кулинарията и от любимия вкус на майонеза „Краси“, с радост споделяме, че за 9-и път стартира традиционният конкурс на марката „Спечели с рецептите на „Краси“. От 1 до 14 ноември можете да си спечелите таблет Lenovo, като качите авторска снимка на свое ястие, приготвено с майонеза „Краси“, на стената на facebook страницата на Майонеза „Краси“.

В снимката трябва да присъства опаковката на използваната майонеза „Краси“. В описанието към снимката потребителите трябва да напишат рецептата на ястието, което са приготвили. Всеки участник може да публикува неограничен брой снимки на ястия, приготвени с майонеза „Краси“ и да участва за една от обявените награди.

Не забравяйте, че колкото повече са участията на един потребител с различни рецепти, толкова повече се увеличава шансът му да спечели награда, като участва в тегленето на наградите с всяка отделна своя рецепта.

Подробности за конкурса може да намерите в официалната фейсбук страница на майонеза „Краси“. Съберете всички кулинарни рецепти, трупани през годините, в нов и удобен таблет, организирайте кулинарните си записки, снимайте експериментите си в кухнята и се забавлявайте с наградите от Фабрика за Майонеза „Краси“.

Коментирай
Свободно време