Свободно време

Седмичен хороскоп за 21-27 ноември 2016

Проблеми за Телците

21.11.2016г. / 16 18ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Лъв

Възможни са изненади на работното място. Колеги или партньори, с които винаги сте имали коректни отношения, изведнъж може да ви подведат, да излъжат доверието ви. Постарайте се да овладеете емоциите, мислете бързо, реагирайте гъвкаво, търсете изгодно тактическо решение. Ако ви е нужна помощ, то ще я получите от стар приятел.

Дева

Седмицата ще бъде белязана предимно с битови неуредици. Изведнъж сякаш всички кранове, щепсели, кабели и ключове у дома ще се развалят като по команда. Не се натоварвайте с всичко, разпределете задачите между членовете на семейството и потърсете съдействие от познати, вещи в съответната област. Не е желателно да обсъждате тези проблеми на работното място. Организирайте си подходящи развлечения за свободното време.

Снимка: iStock

Везни

Сравнително спокойна седмица. Служебните задачи няма да са по-различни от обикновено и няма да ви е проблем да се справите с тях. У дома всички ще са съгласни с предложенията ви и ще помагат за реализацията. Използвайте периода за възстановяване на силите, подреждане на мислите и конкретизиране на плановете.

Скорпион

Ще имате възможност да се върнете към някои по-стари намерения, за които все не ви е стигало времето или ресурсите. Може да не ги довършите, но със сигурност ще поставите успешно начало. Със сигурност ще се натъкнете и на затруднения, но те не бива да ви изпълват със съмнения в собствените възможности. Следвайте интуицията си. Чуждият опит ще се окаже неприложим.

Коментирай