Свободно време

Седмичен хороскоп за 21-27 ноември 2016

Проблеми за Телците

21.11.2016г. / 16 18ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Стрелец

Въздържайте се от щедри обещания. Не е желателно през тази седмица да давате пари назаем. Каквито и развлечения да си организирате, ще е добре да включвате и близките си в тях. Когато сте в компания с постоянен партньор не приемайте намеците за флирт и не създавайте поводи за ревност и съмнения.

Козирог

Най-дефицитната стока през тази седмица ще ви е времето. Постарайте се да си изработите ясен график още в началото на седмицата и бъдете готови, че неведнъж ще се наложи да вмествате в него допълнителни задачи. Не позволявайте на случайни личности да ви занимават с проблемите си, вашите са достатъчно.

Водолей

Ще се наложи временно да се откажете от мечтите и да се потопите в ежедневните задачи. Недовършена работа, неизпълнени обещания, необходимостта от преодоляване на здравословни проблеми и разни битови задължения ще ви затрупат с такава сила, че няма да ви остане време даже да се наспивате добре. Намалете контактите, анализирайте подробностите, занимайте се първо с актуалните, а след това с бъдещите си планове.

Свързани статии

Риби

Разпределете финансите си особено акуратно. Не е желателно да правите скъпи покупки. Не се надявайте на допълнителни приходи, защото няма да ги получите по независещи от вас причини. Обстановката на работното място на моменти ще е напрегната, но до явен конфликт едва ли ще се стигне.

Вашият седмичен хороскоп е изготвен от Петя Георгиева.

Коментирай